Elli – Varattu

Elli, tyttö, n. 7kk, 6kg

Emme ota toistaiseksi adoptiohakemuksia Ellistä vastaan. Käsittelemme jo saapuneita hakemuksia parhaillaan.

Elli asuu yhdistyksen turvakodilla.

Elli tuotiin yhdistyksen turvakodille helmikuussa 2020. Sitä ennen se vietti muutaman kuukauden Preslican kunnallisella tarhalla, jonne se saapui pienenä pentuna sisarustensa kanssa. Elli on ainoa selviytyjä pentueesta. Ellis hoidettiin Preslicassa ”eristyksessä”, kunnes se sai ensimmäiset rokotukset ja voitiin turvallisesti tuoda turvakotiin. Elli oli alkuvaiheessa vähän ujosteleva, mutta aina se ilahtui kun sille vietiin ruokaa tai siivottiin koppia. Pikkuhiljaa Elli totuteltiin viettämään aikaa myös ulkona, muiden koirien joukossa. Elli on löytänyt paikan etupihan laumasta ja samalla on saanut paljon koirakavereita, joiden kanssa se leikkii ja viettää aikaa päivisin. Öisin se nukkuu vielä sisätiloissa. Elli on rohkaistunut paljon, ja siitä on kasvanut iloinen, hassu, leikkisä sekä luottavainen tyttö. Vieraita ihmisiä saattaa alkuun kiertää, mutta aika pian lämpenee, etenkin jos se saa herkkuja ja rapsutuksia. Elli on pienikokoinen, noin 5-6 kiloinen, ikää on noin 6 kuukautta. Elli leikkii vauhdikkaasti, välillä seuraa muiden touhuja- esimerkiksi on innostunut kaivaamaan kuoppia, jos muut sitä tekevät.

Elli on hyvin kiltti, keskiaktiivinen suloinen tyttö, joka saattaa kasvaa vielä vähän. Sopii monenlaiseen perheeseen, mutta tulevassa kodissa on hyvä huomioida, että se on vielä pentu, joten tarvitsee koulutusta sekä arvostaisi aktiivista elämää, vaikkapa toisen koiran kaverina.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustutan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: