Charlie

Charlie, poika, 20kg

Charlie asuu yhdistyksen turvakodilla.

Charlie pääsi maaliskuussa 2020 turvakodille asumaan. Sitä ennen se asui Preslican tarhalla, mutta ei ehtinyt olla siellä kauaa huonon kuntonsa vuoksi. Charlie oli tarhalla niin huonossa kunnossa, että emme uskoneet sen selviävän. Se hädin tuskin pysyi jaloillaan. Lähinnä Charlie makasi häkissä kopissa liikkumatta eikä juurikaan reagoinut ympäristön ärsykkeisiin. Vaikka se oli varmasti kipeä, se oli silti todella kiltti eikä tuumannut boksiin siivoamaan saapuneesta ihmisestä mitään. Kaksi viimeistä kuvaa ovat Charliesta Preslican tarhalla.

Charlie pääsi turvakodille eivätkä odotukset sen parantumisen suhteen olleet kovin suuret. Se sai lääkettä sikaripunkkitartuntaan ja pikkuhiljaa vatsakin alkoi parantua. Kuukauden turvakodilla oltuaan Charlie oli kuin eri poika. Sen upeat silmät ja upeat värit alkoivat tulla esiin ❤ Nyt on Charlien aika etsiä omaa kotia Suomesta. Charlie on nuori poika joka kaipaa muidenkin Huskyjen tavoin aktiiviseen kotiin. Lisätietoa tulossa. Charlie on erittäin hyväluonteinen, ystävällinen, leikkisä ja reipas poika. Se tulee toimeen lähes kaikkien kanssa.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla.

%d bloggaajaa tykkää tästä: