Viikon koira

Viikon koira

Yhdistyksemme julkaisee joka viikko viikon koiran. Tällä sivulla näet kaikki viikon koirat.

Viikko 37 ” Velma on joutunut opettelemaan ”aikuisen” koiran tavoille asuessaan isompien koirien kanssa.” Lue lisää Velmasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 36 ”Edellinen omistaja on ilmeisesti opettanut peruskäskyjä, Lea esimerkiksi osaa istua, antaa tassua ja odottaa.” Lue lisää Leasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 35 ”Suurin osa koirista tykästyy Evaan (jopa vanhempi mummokoira Mara, joka ei tykkää kenestäkään :D).” Lue lisää Evasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 33 ”Kun Lara saapui tarhalle, se oli aliravittu ja luinen. Arvelemme, että se on nähnyt elämänsä aikana paljon nälkää.” Lue lisää Larasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 32 ”Innokas ja iloinen Valo tyttö on odottanut oman kodin löytymistä Preslican tarhalla jo pennusta lähtien.” Lue lisää Valosta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 31 ”Kun Ruby saapui tarhalle, sillä oli todella paha sikaripunkki. Sitä kutsuttiinkin alussa leikkisästi nimellä ”Bravecto”.” Lue lisää Rubystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 30 ”Abbie on aikoinaan haettu tarhalle rautakaupan edestä, jossa se asui viiden pentunsa kanssa. Kaupan omistaja teki ilmoituksia koirista ja lopulta ne toimitettiin Preslican kunnalliselle tarhalle.” Abbie on kotihoidossa Suomessa. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Viikko 29 ”Charlie oli tarhalla niin huonossa kunnossa, että emme uskoneet sen selviävän. Se hädin tuskin pysyi jaloillaan.” Lue lisää Charliesta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 28 ”Balin elämästä ennen tarhaa ei ole tietoa, mutta tarhalle joutumisesta huolimatta hän vaikuttaa hyvinkin tasapainoiselta, kiltiltä ja ihmisiä rakastavalta koiralta.” Lue lisää Balista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 27 ”Mayla voisi sopia kotiin toisen kiltin ja rauhallisen koiran kanssa, mutta olisi tyytyväinen myös ainoana koirana.” Lue lisää Maylasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 26 ”Tämä poika onkin aika itsenäinen nallekarhu, joka seurailee muiden koirien touhuja ja ilahtuu kun pääsee ihmisen huomion keskipisteeksi.”Lue lisää Nolesta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 25 ”Tiuhti nauttii sylissäolosta. Syliin asettuu mukavasti ja nukahtaa.” Onnekas Tiuhti löysi kodin Suomesta.

Viikko 24 ”Majan kanssa ollaan turvakodilla käyty lenkillä ja Maja on saanut kulkea vapaana. Tästä tyttö on aina niin onnellinen.” Lue lisää Majasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 23 ”Lysti on joutunut viettämään suurimman osan tarha-ajastaan tarhan pienissä bokseissa, sillä Lystillä on taito kiivetä mistä vaan yli.” Onnekas Lysti löysi kodin Suomesta.

Viikko 22 ”Marley nauttii kovasti lenkkeilystä ja hihnassa käveleekin hyvin. Antaa laittaa varusteet nätisti, ja ilahtuu ihmisen antamasta huomiosta ja rapsutuksista.” Lue lisää Marleystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 21 ”Sokeus ei haittaa sen menoa, Jerry tietää hyvin missä se liikkuu. Jerryllä on pitkät hermot ja se sietääkin kaulassa ja naamassa roikkuvia pentuja hyvin.” Lue lisää Jerrystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 20 ”Vieraiden ihmisten kanssa Neve pitää etäisyyttä ja ujostelee, mutta lämpenee kun tuttavuus on tehty.” Onnekas Neve löysi kodin Suomesta.

Viikko 19 ”Ehkäpä tästä pojasta olisi myös harrastuskoiraksi.” Onnekas Vili löysi kodin Suomesta.

Viikko 18 ”Jos sinulla on huono päivä, katso hetki näitä Linan kuvia ja alat varmasti hymyilemään.” Onnekas Lina löysi kodin Suomesta.

Viikko 17 ”Vukin kanssa leikkivät ja viettävät aikaa myös ne urokset jotka eivät välitä muista uroksista, esim. Rambo.” Onnekas Vuk löysi kodin Suomesta.

Viikko 16 ”Melko pian kuulimme rapinaa metsiköstä ja siellähän se luinen Nuuti hiippaili, peloissaan eikä antanut helposti ottaa kiinni. Saimme kuitenkin vähän ajan päästä Nuutin syliin.” Onnekas Nuuti löyti kodin Suomesta.

Viikko 15 Jax ei ehtinyt löytää ajoissa kotia ja on siirtynyt enkelikoiraksi ❤

Viikko 14 ”Lenkillä Debi kulkee rauhallisesti hihnassa ja tykkää pysähdellä katselemaan ympäristöä ja haistelemaan uusia hajuja. Viisas Debi ❤️” Lue lisää Debistä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 13 ”Luumu on energinen ja hyväntuulinen tyttö, joka on aina vastassa jakamassa halauksia ja suukkoja, kun sen aitaukseen menee.” Onnekas Luumu löysi kodin Suomesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: