Viikon koira

Viikon koira

Yhdistyksemme julkaisee joka viikko viikon koiran. Tällä sivulla näet kaikki viikon koirat.

Viikko 28 ”Balin elämästä ennen tarhaa ei ole tietoa, mutta tarhalle joutumisesta huolimatta hän vaikuttaa hyvinkin tasapainoiselta, kiltiltä ja ihmisiä rakastavalta koiralta.” Lue lisää Balista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 27 ”Mayla voisi sopia kotiin toisen kiltin ja rauhallisen koiran kanssa, mutta olisi tyytyväinen myös ainoana koirana.” Lue lisää Maylasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 26 ”Tämä poika onkin aika itsenäinen nallekarhu, joka seurailee muiden koirien touhuja ja ilahtuu kun pääsee ihmisen huomion keskipisteeksi.”Lue lisää Nolesta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 25 ”Tiuhti nauttii sylissäolosta. Syliin asettuu mukavasti ja nukahtaa.” Onnekas Tiuhti löysi kodin Suomesta.

Viikko 24 ”Majan kanssa ollaan turvakodilla käyty lenkillä ja Maja on saanut kulkea vapaana. Tästä tyttö on aina niin onnellinen.” Lue lisää Majasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 23 ”Lysti on joutunut viettämään suurimman osan tarha-ajastaan tarhan pienissä bokseissa, sillä Lystillä on taito kiivetä mistä vaan yli.” Lue lisää Lystistä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 22 ”Marley nauttii kovasti lenkkeilystä ja hihnassa käveleekin hyvin. Antaa laittaa varusteet nätisti, ja ilahtuu ihmisen antamasta huomiosta ja rapsutuksista.” Lue lisää Marleystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 21 ”Sokeus ei haittaa sen menoa, Jerry tietää hyvin missä se liikkuu. Jerryllä on pitkät hermot ja se sietääkin kaulassa ja naamassa roikkuvia pentuja hyvin.” Lue lisää Jerrystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 20 ”Vieraiden ihmisten kanssa Neve pitää etäisyyttä ja ujostelee, mutta lämpenee kun tuttavuus on tehty.” Onnekas Neve löysi kodin Suomesta.

Viikko 19 ”Ehkäpä tästä pojasta olisi myös harrastuskoiraksi.” Onnekas Vili löysi kodin Suomesta.

Viikko 18 ”Jos sinulla on huono päivä, katso hetki näitä Linan kuvia ja alat varmasti hymyilemään.” Onnekas Lina löysi kodin Suomesta.

Viikko 17 ”Vukin kanssa leikkivät ja viettävät aikaa myös ne urokset jotka eivät välitä muista uroksista, esim. Rambo.” Lue lisää Vukista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 16 ”Melko pian kuulimme rapinaa metsiköstä ja siellähän se luinen Nuuti hiippaili, peloissaan eikä antanut helposti ottaa kiinni. Saimme kuitenkin vähän ajan päästä Nuutin syliin.” Lue lisää Nuutista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 15 ”Jax voisi olla hyvä harrastuskoira. Se on nuori, aktiivinen, nopea ja ketterä. Jax nauttii liikkumisesta todella paljon.” Lue lisää Jaxista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 14 ”Lenkillä Debi kulkee rauhallisesti hihnassa ja tykkää pysähdellä katselemaan ympäristöä ja haistelemaan uusia hajuja. Viisas Debi ❤️” Lue lisää Debistä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 13 ”Luumu on energinen ja hyväntuulinen tyttö, joka on aina vastassa jakamassa halauksia ja suukkoja, kun sen aitaukseen menee.” Onnekas Luumu löysi kodin Suomesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: