Viikon koira

Viikon koira

Yhdistyksemme julkaisee joka viikko viikon koiran. Tällä sivulla näet kaikki viikon koirat.

Viikko 48 ”Alexilla on vauhdikkaita leikkihetkiä, se rakastaa juosta ja painia ystäviensä kanssa.” Lue lisää Alexista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 47 ”Voi Rambo, miten olet vieläkin vailla kotia?” Lue lisää Rambosta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 46 ”Hessua päästetään myös välillä juoksentelemaan vapaasti, ja siitä se on riemuissaan. Hessu juoksee ja kiertää koko tarhan ympäri.” Lue lisää Hessusta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 45 ”Turvakodilla Ronja päästetään pari kertaa päivässä isommalle piha-alueelle, missä Ronja tykkää leikkiä pentujen kanssa.” Lue lisää Ronjasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 43 Maran muistolle ❤

Viikko 42 ”Pluto käveli nätisti hihnassa. Valjaiden pukeminen jännitti, mutta siitäkin selvittiin herkkujen motivoimana.” Lue lisää Plutosta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 40 ”Rhino on pienikokoinen, noin 10kg, ihmisläheinen ja kiltti poika, joka tulee luokse kutsusta aina kun se päästetään vapaaksi juoksentelemaan.” Lue lisää Rhinosta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 39 ”Turvakodilla on käynyt myös vieraita ihmisiä, joiden luokse Frida on avoimesti mennyt tekemään tuttavuutta ja pyytämään rapsutuksia.” Lue lisää Fridasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 38 ” Velma on joutunut opettelemaan ”aikuisen” koiran tavoille asuessaan isompien koirien kanssa.” Lue lisää Velmasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 37 ”Pikku oli aitauksessa kymmenien koirien kanssa ja istui peloissaan yhdessä nurkassa, kun muut koirat talloivat sitä saadakseen huomiota ihmiseltä.” Lue lisää Pikkusta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 36 ”Edellinen omistaja on ilmeisesti opettanut peruskäskyjä, Lea esimerkiksi osaa istua, antaa tassua ja odottaa.” Lue lisää Leasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 35 ”Suurin osa koirista tykästyy Evaan (jopa vanhempi mummokoira Mara, joka ei tykkää kenestäkään :D).” Lue lisää Evasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 33 ”Kun Lara saapui tarhalle, se oli aliravittu ja luinen. Arvelemme, että se on nähnyt elämänsä aikana paljon nälkää.” Lue lisää Larasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 32 ”Innokas ja iloinen Valo tyttö on odottanut oman kodin löytymistä Preslican tarhalla jo pennusta lähtien.” Lue lisää Valosta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 31 Onnekas Ruby on varattu omaan kotiin!

Viikko 30 Onnekas Abbie löysi oman kodin Suomesta.

Viikko 29 Onnekas Charlie on varattu omaan kotiin!

Viikko 28 ”Balin elämästä ennen tarhaa ei ole tietoa, mutta tarhalle joutumisesta huolimatta hän vaikuttaa hyvinkin tasapainoiselta, kiltiltä ja ihmisiä rakastavalta koiralta.” Lue lisää Balista klikkaamalla kuvaa.

Viikko 27 ”Mayla voisi sopia kotiin toisen kiltin ja rauhallisen koiran kanssa, mutta olisi tyytyväinen myös ainoana koirana.” Lue lisää Maylasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 26 Onnekas seniori Nole on löytänyt oman kodin Suomesta.

Viikko 25 ”Tiuhti nauttii sylissäolosta. Syliin asettuu mukavasti ja nukahtaa.” Onnekas Tiuhti löysi kodin Suomesta.

Viikko 24 ”Majan kanssa ollaan turvakodilla käyty lenkillä ja Maja on saanut kulkea vapaana. Tästä tyttö on aina niin onnellinen.” Lue lisää Majasta klikkaamalla kuvaa.

Viikko 23 ”Lysti on joutunut viettämään suurimman osan tarha-ajastaan tarhan pienissä bokseissa, sillä Lystillä on taito kiivetä mistä vaan yli.” Onnekas Lysti löysi kodin Suomesta.

Viikko 22 ”Marley nauttii kovasti lenkkeilystä ja hihnassa käveleekin hyvin. Antaa laittaa varusteet nätisti, ja ilahtuu ihmisen antamasta huomiosta ja rapsutuksista.” Lue lisää Marleystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 21 ”Sokeus ei haittaa sen menoa, Jerry tietää hyvin missä se liikkuu. Jerryllä on pitkät hermot ja se sietääkin kaulassa ja naamassa roikkuvia pentuja hyvin.” Lue lisää Jerrystä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 20 ”Vieraiden ihmisten kanssa Neve pitää etäisyyttä ja ujostelee, mutta lämpenee kun tuttavuus on tehty.” Onnekas Neve löysi kodin Suomesta.

Viikko 19 ”Ehkäpä tästä pojasta olisi myös harrastuskoiraksi.” Onnekas Vili löysi kodin Suomesta.

Viikko 18 ”Jos sinulla on huono päivä, katso hetki näitä Linan kuvia ja alat varmasti hymyilemään.” Onnekas Lina löysi kodin Suomesta.

Viikko 17 ”Vukin kanssa leikkivät ja viettävät aikaa myös ne urokset jotka eivät välitä muista uroksista, esim. Rambo.” Onnekas Vuk löysi kodin Suomesta.

Viikko 16 ”Melko pian kuulimme rapinaa metsiköstä ja siellähän se luinen Nuuti hiippaili, peloissaan eikä antanut helposti ottaa kiinni. Saimme kuitenkin vähän ajan päästä Nuutin syliin.” Onnekas Nuuti löyti kodin Suomesta.

Viikko 15 Jax ei ehtinyt löytää ajoissa kotia ja on siirtynyt enkelikoiraksi ❤

Viikko 14 ”Lenkillä Debi kulkee rauhallisesti hihnassa ja tykkää pysähdellä katselemaan ympäristöä ja haistelemaan uusia hajuja. Viisas Debi ❤️” Lue lisää Debistä klikkaamalla kuvaa.

Viikko 13 ”Luumu on energinen ja hyväntuulinen tyttö, joka on aina vastassa jakamassa halauksia ja suukkoja, kun sen aitaukseen menee.” Onnekas Luumu löysi kodin Suomesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: