Velma

Velma, tyttö, noin 2-vuotias, 17kg

Velma maaliskuussa 2020:

 

Tällä hetkellä Velma asuu isompien koirien kanssa isossa aitauksessa. Aitauksen ulkopuolelta katsoessa Velma haukkuu kovasti ja kaipaa huomiota. Kun aitauksen sisäpuolelle menee, se hieman arastelee mutta antaa käsitellä kiltisti ja nauttii huomiosta. Velma on joutunut opettelemaan ”aikuisen” koiran tavoille asuessaan isompien koirien kanssa. Enää se ei ole niin pentumainen kuin kesällä ja tähän mennessä se on varmasti joutunut kasvattamaan luonnettaan pärjätäkseen aitauksessa.

Olisiko jo Velman aika päästä Suomeen, kuten Vanillakin pääsi?

Velma kesäkuussa 2019:

Velma saapui Preslicaan pentuna loppuvuodesta 2018 yhdessä kahden siskonsa kanssa. Velma on ihana iloinen, energinen ja leikkisä tyttö, joka nauttii saamastaan huomiosta ja rapsutuksista ja on todella kiltti käsitellä. Velma on selvinnyt talven yli tarhalla ja asunut siskonsa Vanillan ja muiden pentujen kanssa samassa aitauksessa tarhalle saapumisesta asti. Nyt myös lopulliseen kokoonsa kasvettuaan on pysynyt kiltisti aitauksessa. Aitaukseen mentäessä Velma tulee heti iloisena häntä heiluen vastaan. Muiden koirien, niin isompien kuin pienempien, kanssa Velma tulee hienosti toimeen ja alistuu vahvemmille koirille. Lenkillä Velma kulkee hyvin valjaissa ja rohkeasti ja uteliaana tutkii ympäristöä. Velmasta saa takuulla energisen lenkkikaverin, ja se voisi olla innostunut myös agilitystä tai vastaavasta koiraharrastuksesta. Velma sopisi parhaiten kotiin, jossa sillä olisi toinen energinen koira kaverina.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: