Ursa – Varattu

Ursa, noin 1,5-vuotias tyttö, 15kg (alipainoinen)

Ursa saapui turvakodille kesäkuussa 2020.
Tämä lempeäkatseinen kaunotar löytyi keskellä tietä pennun kanssa, kun aktiivit Mei ja Drazen olivat matkalla kunnalliselta tarhalta kotiin. Ursa ja pentu olivat hylätty noin pari km Preslican tarhalta.
Ursa tuli heti luottavaisena luokse. Kun nostimme Ursan autoon huomasimme kuinka kevyt ja laiha se oli 😦 Ursalla olikin kova nälkä ja jano.
Ursa on sopeutunut turvakodin aitaukseen melko hyvin. Alkuun hämmentyneestä ja vain ihmisen perässä olevasta Ursasta on kuoriutunut leikkisä ja koirasosiaalinen tyttö. Sillä onkin muutama hyvä koiraystävä, jonka kanssa leikkii ja juoksee vauhdikkaasti.
Ursa ei ole kovin vanha, ikä-arvio 1-3 vuotta. Ursa on edelleen hoikka, mutta kunto on parempi. Ihmisten kanssa Ursa on kiltti, hyvin rohkea tuttujen kanssa ja huomiosta nauttiva 🙂
Ursa on melko aktiivinen koira, joka etsii kotia jossa on tarjolla säännöllistä liikuntaa, koirakontaktia ja miksipä ei harrastustoimintaa. Tarhalla Ursa rauhoittuu myös omiin oloihinsa, varsinkin helteisinä päivinä. Illalla taas leikitään koirien tai lelujen kanssa. Ursa voisi sopia toisen koiran kaveriksi tai ainoaksi koiraksi. Turvakodilla Ursa on aitauksessa sekä narttujen että urosten kanssa, ja tulee sopuisasti toimeen kaikkien kanssa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: