Savu – Varattu

Savu, tyttö, 9kk, noin 15kg

Savu maaliskuussa 2020 Preslican tarhalla:

Lupsakka Savu on oikea halinalle. Savu osaa ottaa rennosti ja tykkää olla rutisteltavana miten päin tahansa. Hän nauttii läheisyydestä ja huomiosta. Nuori ikä tässä tytössä kuitenkin vielä näkyy, ja usein hän innostuu riehakkaaseen leikkiin koirakavereidensa kanssa. Kyhnääminen ja leikkihetket ovat nuorelle koiralle parhautta.

Savu on usein siellä missä tapahtuu. Jos sattuu käymään niin ettei ole, niin löytyy Savu tarhan toimiston edestä pöydän päältä paistattelemassa auringossa.

Savu vaikuttaa tytöltä, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Hän ei turhia arastele, mutta ei sen kummemmin pidä itsestään meteliäkään. Suosioon hän on näyttänyt päässeen tarhan hoitajien keskuudessa lupsakkaalla olemuksellaan, emmekä sitä ihmettele lainkaan.

Savulla on varsin säänkestävä turkki. Hän on keskikokoinen ja keskiaktiivinen koira. Tällä hetkellä Savu on noin 15kg, mutta kasvanee arviolta noin 20-kiloiseksi. Savu on reipas ja rohkea ainakin tarhaolosuhteissa. Uskomme Savun sopivan monenlaiseen kotiin. Ulkoilua ja lenkkeilyä hän varmasti tulee rakastamaan eikä todennäköisesti ole se, joka ensimmäisenä väsyy.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: