Sandra *varattu*

Sandra, 2-vuotias tyttö. 10 kg 

Sandra on noin 2-vuotias tyttökoira joka asuu Preslican kunnallisella tarhalla.
Sandra on mahdollisesti ollut joskus kotikoirana. Sandra on joutunut viime vuoden loppupuolella tarhalle ja on ollut hyvin hämillään uudesta elämänmuutoksestaan. Tyttö on ihmisläheinen ja ystävällinen koira. Se rakastaa olla sylissä ja todella nauttii lämmöstä ja hellyydestä. Vaikka Sandra on hellyyttävä pieni koira, niin silti häneltä löytyy luonnetta. Erityisesti ruoka-aikaan Sandra pitää huolen siitä, että saa osansa päivittäisistä ruoka-annoksista. Osaa siis olla vahvaluonteinen tarvittaessa. Sandra asuu Preslican kunnallisen tarhan pihalla vapaana. On utelias ja seuraa tarkasti mitä tarhalla tapahtuu. Juoksentelee välillä ihmisten luokse hakemaan huomiota ja rapsutuksia. Sandralla on tarhalla uros ja- naaraspuolisia kavereita, joiden kanssa pääsääntöisesti tulee hyvin toimeen.
Sandra antaa nätisti käsitellä itseään ja rakastaa olla sylissä. Siinä Sandra voisi viettää vaikka koko päivän.
Sandra etsii rakastavaa loppuelämän kotia Suomesta. Sandran tulevan kodin pitää huomioida, että Sandra on hyvin ruoka motivoitunut. Tarvitsee liikuntaa oikeassa määrässä. Sopii puoliaktiiviseen kotiin.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset