Reta

Reta, noin 2-vuotias, 15kg

Iloinen ja vauhdikas Reta tyttö odottaa oman kodin löytymistä Preslican kunnallisella tarhalla, jonne se päätyi pentuna häkkikavereidensa kanssa loppuvuodesta 2018.  Retaa voi helposti kuvailla aurinkoiseksi ja iloiseksi tytöksi. Tarhaelämä ei ole vielä Retaa masentanut, vaan hyväntuulisesti se tulee hakemaan huomiota ja kellahtaa syliin rapsutettavaksi. Reta asuu vielä pentuaitauksessa, jonka jakaa kahden muun nuoren tyttökoiran kanssa. Päivät Reta viettää leikkien häkkikavereiden kanssa ja saa silloin purettua energiaansa. Reta ja kaverit pääsevät välillä juoksemaan aitauksen ulkopuolella, ja silloin kolmikko nauttii vapaudesta suunnattomasti. Yhdessä juoksevat kovaa vauhtia, ja leikkivät keskenään. Muiden koirien haukkuminen ja jahtaaminen ei niiden touhuja kovasti häiritse.
Tulevalta kodilta Reta odottaa erilaisia aktiviteettejä ja positiivista johdatusta kotikoiran elämään. Reta on huoleton koira, jolla ei vaikuta olevan suurempia pelkotiloja ihmisiä tai muita koiria kohtaan. Se on ystävällinen, luottavainen ja avoin tyttö.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset