Polly

Tyttö, noin 1,5-vuotias, 12kg

Polly päätyi kunnalliselle tarhalle aivan pienenä, noin 1 kuukauden ikäisenä pentuna sisaruksiensa kanssa. Pennut otetiin turvakodille hoitoon, jossa ne saivat kasvaa turvassa. Pollyn sisarukset ovat jo saaneet kodin Suomesta ja ovat sopeutuneet hyvin uuteen elämäänsä kotikoirina. Nyt omaa kotia odottaa vielä itse Polly. Pollyn sisarukset ovat tummia lyhytkarvaisia mäyräkoiramixejä. Polly on sisaruksistaan poiketen vaalea, pidempi karvainen hapsuhäntäinen lyhytjalkainen tyttö.

Polly on hassu, suht itsevarma ja leikkisä tyttö, josta saa varmasti ajan kanssa mitä ihanimman kaverin kotiin ja ulkoiluretkille. Polly on kärsinyt monen muun tarhakoiran tavoin ihotulehduksista, ja niistä on jäänyt muistoksi kuonoon muutama karvaton kohta. Myös hännänpää on toistaiseksi vielä ilman karvaa tulehduksen jäljiltä. Kunnon ruokavaliolla ja hoidolla siihen on kuitenkin vielä mahdollisuus saada karvapeite takaisin.

Polly on sosiaalinen kaveri, mutta hieman valikoiva koiraystävien suhteen. Yleisesti tarhalla kuitenkin tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa. Yksi Pollyn parhaimmista ystävistä on sokea Jerry uros, jonka kanssa Polly nukkuu samassa kopissa.

Polly etsii omaa kotia joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Tärkeää perheen on ymmärtää, ettei Polly ole nähnyt vielä muuta kuin tarhaelämää, joten sopeutuminen voi monen muun koiran tavoin viedä aikaa. Polly tarvitsee paljon ymmärrystä ja rakkautta.

Mikäli olet kiinnostunut tarjoamaan ihanalle Pollylle kodin, tutustuthan ensin huolella adoptioprosessiimme sivuiltamme ja laitat hakemuksen vasta sitten.

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: