Neve – Varattu

Neve, noin 8kk, tyttö

Kaunis sileäkarvainen Neve tyttö on arvioltaan noin 8 kk:n ikäinen, ja painoltaan noin 11-12 kg.
Neve hylättiin Preslican kunnallisen tarhan ulkopuolelle lokakuussa 2019. Se istuskeli hämmentyneenä tien varrella veljensä Miloun kanssa. Molemmat tuli heti luokse, kun pysähdyimme autolla. Neve ja veli olivat aika heikossa kunnossa, nälkiintyneitä, laihoja ja likaisia. Veli menehtyi lyhyen ajan sisällä, hoidoista huolimatta.
Neve selvisi ja asuu nykyään turvakodilla. Neve on nuori tyttö, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa. Sillä on itsevarmuutta ja rohkeutta koirien kesken. Neve on myös hyvin leikkisä ja energinen. Leikkii yleensä samojen kavereiden kanssa, erityisesti pienen Chiko uroksen kanssa, jonka kanssa myös nukkuu yöt sisätiloissa. Neve on luottavainen ja huomionhakuinen, tuttujen ihmisten kanssa. Vieraiden ihmisten kanssa pitää etäisyyttä ja ujostelee, mutta lämpenee kun tuttavuus on tehty.
Neve sopii reippaaseen kotiin, joka osaa ottaa huomioon alun ujostelut ja antaa totutella rauhassa uusiin ihmisiin, asioihin ja kotikoiran tapoihin. Neve ei ole muuta nähnyt kuin turvakodissa olevia koiria ja ihmisiä. Nevestä saa varmasti hyvän lenkki- ja seurakaverin, kun on kotiutunut ja sopeutunut uuteen kotiin.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: