Miina

Miina, noin 2-vuotias tyttö

Näkymätön Miina odottaa oman kodin löytymistä Dobojn yksityisellä tarhalla. Miina jakaa häkkiaitauksensa Manta tytön kanssa, ja he tulevat keskenään hyvin toimeen. Miina on yksi niistä huomaamattomista koirista, jotka jää helposti muiden koirien varjoon. Miksi? Koska Miina on musta, keskikokoinen koira.
Tutustuimme Miinaan talvella 2016, kun huomasimme häkkiaitauksessa kaksi tyttöä, jotka yrittivät epätoivoisesti saada huomiomme, hyppäämällä ja kerjäämällä silityksiä kaltereiden läpi. Kun menimme boksiin Miinaa vähän jännitti, kun taas Manta oli aivan innoissaan. Miina ei varmaan odottanut meidän menevän sinne. Yksityisen tarhan työntekijät eivät yleensä jää rapsuttelemaan koiria, vaan keskittyvät työtehtäviin eli koirien ruokkimiseen ja häkkien siivoamiseen. Aika nopeasti Miina kuitenkin lämpeni meille, ja ilahtui kun pääsi silitettäväksi. Miina pyysi lempeästi lisää huomiota, ja sen silmistä näkyi kuinka kiitollinen olisi siitä hetkestä. Miina on erittäin kiltti, ihmisrakas, nuori koira. Ikää on arvioltaan 2 vuotta ja painoa noin 15 kg. Miina etsii reipasta ja liikunnallista kotia, sillä energiaa ja aktiivisuuttaa tytöltä löytyy. Sosiaalinen, alkuun vähän ujo, Miina on ystävällinen ihmisiä sekä koiria kohtaan. Sylissä Miina oli rauhallinen. Keskikokoinen, pitkäjalkainen tyttö.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset