Luumu – Varattu

Luumu, noin 9kk, 15kg

Ihana partasuu Luumu tyttö odottaa oman kodin löytymistä turvakodilla. Luumu löytyi pienenä pentuna kesällä 2019 Preslican kunnallisen tarhan lähettyviltä. Onnekkaat veljekset Rollo ja Lino ovat löytäneet oman kodin Suomesta, mutta Luumu ja sen sisko Lina etsivät vielä sitä omaa loppuelämän kotia.

Luumu on energinen ja hyväntuulinen tyttö, joka on aina vastassa jakamassa halauksia ja suukkoja, kun sen aitaukseen menee. Luumun aitauksessa on monta muuta koiraa – narttuja sekä uroksia- ja se tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Luumu on reipas, se osaa myös pitää tarvittaessa puoliaan mutta se myös kunnioittaa muita koiria. Luumu leikkii paljon siskonsa Linan kanssa, mutta myös muiden koirien kanssa.

Luumu on erittäin kiltti ja onnellinen ihmisten seurassa. Se hakee huomiota ja rapsutuksia hyppimällä vasten, ja rauhoittuu kun on päässyt huomion keskipisteeksi. Hyvän luonteensa ansiosta voimme suositella Luumua myös lapsiperheeseen. Luumu on kuitenkin vielä nuori tyttö ja sillä on paljon iloista pentuenergiaa jaettavana, siksi se etsii aktiivista kotia jossa tiedostetaan nuoren ja energisen koiran tarpeita. Ikää Luumulla on nyt noin 9 kk, ja painoa noin 15kg.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: