Luana

Luana, tyttö, noin 3 vuotta, n. 9kg

Luana huhtikuussa 2020 turvakodilla:

Luana maaliskuussa 2020 Preslican tarhalla:

Luana saapui Preslican tarhalle samaan aikaan Ellen kanssa (helmikuussa 2020). Luana oli yksi niistä koirista, jotka uhattiin ampua, ellei niitä hoideta pois kylän kaduilta juoksentelemasta.

Luana jakoi häkin neljän muun koiran kanssa, ja oli tarhalla todella peloissaan. Olimme olleet tarhalla jo jonkin aikaa, kunnes huomasimme että häkissä on peräti neljä koiraa. Luana ja toinen koira piileksivät koiran kopin takana kauhuissaan. Päivä oli kolea ja ne makasivat kylmällä, märällä ja hyvin likaisella betonilattialla sillä häkissä oleva Husky oli häkin ainoassa koirankopissa.

Menimme häkkiin siivoamaan ja veimme koirille heinää jotta niiden ei tarvitsisi maata kylmällä lattialla. Luana oli peloissaan ja kyhjötti nurkassa. Kun laitoimme heinät, se kuitenkin heti meni niiden päälle makaamaan. Viikon aikana Luana ei kertaakaan tullut häkin ovelle vastaan tai muutenkaan juurikaan liikahtanut paikaltaan. Oli selvää että tarhalle joutuminen järkytti sitä hyvin paljon.

Maaliskuun loppupuolella Luana pääsi turvakotiin asumaan ja onkin siellä aivan eri koira  Se puolustaa omaa reviiriään ja on hyvin ihmisläheinen. Arvelemme siinä olevan hieman terrieriä, niin tarmolla se puolustaa omaa paikkaansa, jonka se todellakin on viimein ansainnut 

Videoita Luanasta voit katsella Facebookistamme Luanan kansiosta.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: