Kumma

Kumma on kaunis sarplaninac-sukuinen nuori tyttö Preslican kunnallisella koiratarhalla. Kumma on noin 3-vuotias ja se painaa noin 25 kiloa. Kumma saapui tarhalle keväällä 2019 ja steriloitiin kesäkuussa. Kumma oli aluksi hieman epävarma tarhalla ja jäi villeimpien koirien varjoon. Tällä hetkellä (maaliskuu 2020) Kumma on itsevarma tyttö ja hyvin ihmisläheinen. Kumma tulee mielellään rapsuteltavaksi ja istuu aloillaan kauniisti. Kumma ei turhia hötkyile ja osaa ottaa oman paikkansa ja aikansa.

Kummasta tulee varmasti loistava lenkkikaveri ja ihana seurakoira. Kummalla on aivan ihana luonne; se on erittäin kiltti ja luonteeltaan pehmeä. Kummalla olisi paljon annettavaa omalle ihmiselleen ja toivomme, että Kumma pääsisi pian pois tarhalta omaan rakastavaan kotiin.

Samassa aitauksessa asuu kymmenen koiraa ja Kumma pärjää laumassa hyvin. Kumma on kiltti ja kultainen koira, joka viihtyisi kiltin koirakaverin kanssa tai ainoana koirana.

Kummasta on video nähtävillä Facebookissamme Kumman kansiossa.

Kumma maaliskuussa 2020

Kumma kesäkuussa 2019

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: