Frida *VARATTU*

Frida, noin 7-vuotias tyttö, 20kg

Frida -Prnjavorin tarhan entinen asukas- muutti turvakodille toukokuussa 2020.
Fridan menneisyydestä tiedämme sen verran, että se eli useamman vuoden ketjun päässä. Ensimmäiset hetket turvakodilla Frida olikin hämmentynyt ja alkoi heti nuuskimaan sekä syömään ruohoa. Hyvin pian Frida alkoi juoksemaan, tekemään tuttavuutta muihin koiriin, pulahti vesiastiaan ja oli niin riemuissaan. Huomasimme heti, että Frida käyttäytyi laumassa itsevarmasti ja ilman pelkoa.
Frida on sopeutunut erittäin hyvin ja kaikki koirat kunnioittavat Fridaa. Sen aitauksessa asustelee Prnjavorista muuttaneet Pikku ja Lucky sekä Savu tyttö, joiden kanssa tulee sopuisasti toimeen.
Frida on todella ystävällinen, seurallinen ja luottavainen. Turvakodilla on käynyt myös vieraita ihmisiä, joiden luokse Frida on avoimesti mennyt tekemään tuttavuutta ja pyytämään rapsutuksia.
Frida on myös innostunut leikkimään muutaman koiran kanssa, mutta pääosin Frida on itsenäinen koira ja ihmisen seura on parempi. Frida ei aiheuta ’rähinätilanteita’, ainoastaan jos toinen koira provosoi tai yrittää dominoida, niin silloin Frida antaa palautetta.
Frida nauttisi varmaankin eniten kodista, jossa se saisi olla ainoa koira. Frida etsii koirakokemusta omaava ja liikunnallista kotia. Fridalta löytyy energiaa ja voimaa, ja osaa jo kävellä hihnassa mallikkaasti.

Fridasta saa uskollisen upealuonteisen ystävän ja reippaan lenkkikaverin.
Frida on keskikokoinen, painoltaa noin 20-25kg.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

adoptoi
%d bloggaajaa tykkää tästä: