Freja – Varattu

Freja, tyttö, noin 1,5-vuotias, 15kg

Freja asuu Preslican tarhalla pentuaitauksissa. Aiemmin sillä oli kaverina toinen koira (videolla musta koira), mutta Freja jäi yksin kun musta koira todennäköisesti oppi kiipeämään pois aitauksesta ja karkasi. Freja on aivan ihana ja liikuttava ilopilleri. Kuten videosta näkee, ihmisen läsnäolo on Frejan mielestä samanaikaisesti niiin ihanaa ja niiiin jännittävää.

Ennenkuin Frejalle annettiin nimi, sitä kutsuttiin minisharpiksi. Se onkin paksukarvainen ja pörröinen ”mini sharplaninac”. Freja on ollut tarhalla jo liian pitkään ja on hyvin surullista että nyt kun Frejan kaverikin on poissa, on Freja yksin. Freja oli hyvä kaveri mustan koiran kanssa ja ne yhdessä tutkailivat tarhaa sen mitä häkin sisäpuolelta pystyivät. Freja on kiinnostunut ympäristöstä ja kaipaisi varmasti paljon liikuntaa ja aktiviteetteja. Vaikka se on ”jo” 1,5-vuotias, sen käytös on vielä aika pentumaista. Freja ei ole päässyt elämään oikeaa pentuaikaa tarhalla. Tarhalla sillä ei ole muuta tekemistä kuin ihmetellä maailmaa häkin läpi tai nukkua kopissa.

Freja on syönyt hyvin ja uuden kodin olisi hyvä varautua pieneen painonpudotukseen 🙂

Allaolevat videot kertovat ilopilleri-Frejasta enemmän kuin tuhat sanaa:

Laitoimme Frejan ja toisen koiran koppiin kuivia heiniä, ja ne olivatkin siitä todella onnellisia.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: