Elle – Varattu

Elle, tyttö, n. 5 vuotta, n. 8 kg

Elle saapui Preslican tarhalle helmikuussa 2020. Jostakin kylästä olivat asukkaat soittaneet, että koirat pitää hakea pois tai muuten ne ammutaan. Siksi Elle ja muutama muu koira suljettiin häkkiin, jotteivat ne lähtisi karkuun ja joutuisi ammutuksi.
Kun olimme tarhalla, Elle jakoi häkin neljän muun koiran kanssa.
Elle oli tarhalla todella peloissaan ja hämmentynyt. Ihmisen lähestyessä häkkiä se kuitenkin oli kaikista koirista innokkain ja rohkein. Kun Elleä rapsutti häkin ulkopuolelta, se painautui häkkiä vasten ja sulki silmänsä. Näky oli aivan sydäntä särkevä.
Häkkiin mentäessä Elle oli ensimmäisenä vastassa eikä juurikaan arastellut. Se antoi kiltisti rapsuttaa itseään ja tulikin lähelle myös pyytämään rapsutuksia.

Kun oli viimeinen iltamme tarhalla, oli pimeää, tarkistimme häkkejä ja hyvästelimme koiria. Tarhalla oli hiljaista ja kaikki koirat olivat jo kopeissaan tai makaamassa ja nukkumassa häkeissään ja aitauksissaan. Häkit näyttivät tyhjiltä. Kun kuljimme Ellen häkin ohi, se istui yksin häkin ovella ja tuijotti elehtimättäkään. Se varmasti tiesi, ettei tulisi pääsemään häkistä pois hetkeen.

!!Maaliskuun loppupuolella Ellellä ja kavereilla kävi tuuri ja ne pääsivät turvakodille asumaan!  Miten onnellinen Elle onkaan, se jakaa aitauksen (jossa mahtuu liikkumaan, leikkimään ja juoksemaan) Luanan, Eddan, Alexin, Maylan ja Nessan kanssa.
Ellestä löytyy luonnetta – se puolustaa omaa reviriään 

Ellestä videoita voit katsoa Facebookistamme Ellen kansiosta.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: