Edda

Edda, noin 1-vuotias, 15kg 

Kaunis Edda odottaa omaa kotiaan Preslican kunnallisella tarhalla, jonne se saapui loppuvuodesta 2018 sisarustensa Velman ja Vanillan kanssa. Edda asuu kahden uroksen kanssa samassa häkissä. Edda tulee iloisesti vastaan kun häkkiin mennään sisään, mutta jää helposti isompien koirien varjoon. Tarhaolosuhteissa Edda vaikuttaa herkkältä tytöltä, joka tarvitsee kannustusta kotikoiran askeliin.

Tarhan ulkopuolella Edda on harjoitellut valjaissa kävelyä. Alkujännityksen jälkeen kävely sujuikin mukavasti. Eddasta paljastui aktiivinen ja iloinen puoli, kun sai pienessä koiralaumassa tutkia ulkomaailmaa. Edda ottaa hyvin kontaktia ihmisiin ja kuuntelee puhetta. Vapaana Edda juoksentelee ympäri tarhaa riemukkaasti ja vauhdikkaasti, haastaen koiria leikkiin. Rohkeä ja hyväntuulinen. Edda etsii rakastavaa kotia jossa ymmärretään, että Edda tarvitsee vielä positiivista vahvistamista. Edda on korkeaenerginen tyttö, joten aktiivinen perhe on toivottu. Tästä ihanasta tytöstä saa mahtavan lenkkikaverin ja uskollisen ystävän. Sopii ainoaksi koiraksi, tai toisen kiltin koiran kaveriksi.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi