Dixi

Dixi, noin 11 kk tyttö, 8kg (tällä hetkellä)

Herkkä kaunis Dixi tyttö muutti ihan pienenä pentuna yhdistyksen turvakodille kesällä 2020, emonsa Milkan ja sisarustensa Mimin ja Baileyn kanssa. Mimi valitettavasti menehtyi.

Dixi on kasvanut noin 8 kiloiseksi ja asuu pentuaitauksessa veljensä sekä kahden muun pennun kanssa. Baileyiin on hyvin kiintynyt ja sen kanssa leikitään päivittän ja nukutaan samassa kopissa. Dixi on luonteeltaan kiltti, herkkä ja ihmisten kanssa hieman ujo. Koirien kanssa se on sosiaalinen ja leikkisä, alistuvainen.

Dixi etsii kotia toisen kiltin ja reippaan koiran kaverina, joka rohkaisevana esimerkkinä tulee tukemaan Dixiä kotikoiran arjen totuttelussa.

Kuulumisia kotihoidosta 5.5.2021

Dixi saapui meille 24.4. kotihoitoon ja asustaa tällä hetkellä uroskoiran ja kahden kissakaverin kanssa kerrostalossa Espoossa. Dixi on herkkä tyttö, joka on tässä parin viikon aikana reipastunut hurjasti. Sisällä Dixi on jo todella reipas ja leikkii mielellään leluilla (ja varastetuilla sukilla) sekä nukkuu yöt kainalossa. Dixistä on kuoriutunut aikamoinen pusukone!
Dixi jännittää vielä monia asioita ja näiden kanssa tarvitsee vielä paljon ohjausta. Ulkomaailma on Dixistä kovin jännittävä ja tällä hetkellä ulkoillaankin vain rauhallisella etupihalla. Tutussa paikassa Dixi tekee tarpeensa ulos ja intoutuu jo vähän haistelemaankin ja tutkimaan ympäristöään. Dixi on melkeinpä sisäsiisti, kunhan pääsee tasaisin väliajoin ulos!
Dixi peilaa paljon meidän oman koiran käytöstä, muttei kuitenkaan ole vielä kovin innokas leikkijä. Vaikka Dixi meidän koirasta tykkääkin, niin se oma ihminen on selkeästi Dixille ihan ykkösjuttu! Myös kissat on Dixille ok ja yöt nukutaankin koko lauma sulassa sovussa samalla sängyllä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: