Zuji

Zuji, n. 2-3 vuotias tyttö, n. 15kg

Zuji odottaa oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se muutti elokuussa 2020, vietettyään reilun vuoden Preslican kunnallisella tarhalla. Zuji hylättiin tarhalle alkukesästä 2019 ja asusteli vaihtelevasti tarhan sisä- ja ulkopuolella. Ajan kanssa Zuji siirtyi kokonaan tarhan lähettyvillä olevan vanhusten talolle. Siellä se odotti, että tutut ihmiset saapuisivat tuomaan ruokaa. Myös vanhusten talon työntekijöiden jättämiä jämiä etsittiin jätekonteista, näin Zuji selvisi. Zuji odotti iloisesti meidän sekä paikallisen pariskunnan saapumista, ja aina lähti juoksemaan auton perään kun oli aika lähteä.
Zuji muutti turvakodille loppukesästä 2020 ja asettui uuteen paikkaan nopeasti. Sopeutumista helpotti myös muutaman tutun koirakaverin läsnäolo, mm. Bei, Koj, Ansa ja Bobka. Zuji on hoikka, sileäkarvainen metsästyskoira- mix. Pieni-keskikokoinen, noin 15kg painoinen ja noin 2-3 vuoden ikäinen. ❤

Luonteeltaan Zuji on ystävällinen, herkkä, erittäin fiksu ja ihmisrakas tyttö. Zujin katseesta välittyy kiitollisuus ja suuri ilo, kun se pääsee silitettäväksi. Zuji tulee luokse kutsusta, ja saa myös usein ilohepuleita rapsutushetkien jälkeen. Se pyörii muutaman kerran ympäärinsä, lähtee juoksemaan kovaa vauhtia aitauksessaan ja houkuttelee ihmistäkin leikkiin ☺️❤ Zuji tulee toimeen muiden koirien kanssa, kavereiden kanssa leikitään ja leikin tahtia määrää Zuji. Tästä kauniista ja reippaasta tytöstä saa varmasti erittäin uskollisen ystävän, hyvän lenkkikaverin ja mahdollisesti harrastuskoiran. Zuji on aktiivinen tyttö, joka arvostaisi säännöllisen aktiivista elämää, mutta nauttisi myös rauhallisista ja lempeistä hetkistä kainalokaverina.
Zujille etsitään kotia kauempana kaupungin keskustan vilskeestä, ainoana koirana tai toisen kiltin koiran kaverina.

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: