Pätkis – Varattu

Pätkis, noin 10kk tyttö, 14kg

Lisätietoja tulossa myöhemmin. ❤

Pätkis muutti yhdistyksen turvakotiin kesällä 2020 sisarustensa kanssa. Pätkis ja sen siskot löytyivät Preslican kunnallisen tarhan lähettyviltä, tien varrelta. Kaikki neljä olivat väsyneitä, hämmentyneitä, nälissään ja janoissaan. Muutaman päivän turvakodille saapumisen jälkeen pennut olivat jo rohkaistuneet, ja heille rakennettiin oma pieni aitaus, kunnes alkusyksystä olivat valmiita siirtymään ’aikuisten’ koirien aitaukseen.

Pätkis – samoin kuin siskot – on pieni-keskikokoinen luppakorvainen ja sileäkarvainen metsästykoira. Luonteeltaan Pätkis on hyvin kiltti , seurallinen ja leikkisä. Pätkiksen ilo ja onnellisuus kun sen aitaukseen menee on silmiin pistävä. Pätkis hyppii, hakee huomiota ja seuraa ihmistä, pyytäen rapsutuksia. Pätkis on energinen ja tekemisen haluinen tyttö, joka etsii aktiivista kotia. Muiden koirien kanssa Pätkis tulee toimeen, erityisesti omien siskojen kanssa. Muut aitauksen koirat ovat vanhempia, niitä kunnioitetaan ja niitä kohtaan ollaan alistuvaisia.
Pätkis on päässyt muihinkin aitauksiin, ja siellä ollaan juostu, leikitty ja tutustuttu muihin koiriin. Sylissä Pätkis rauhoittuu ja nauttii huomiosta.
Pätkiksen koti sitoutuu kouluttamaan nuoren aktiivisen koiran, jolla on vielä pentumaista käyttäytymistä ja joka ei ole nähnyt oikeastaan muuta kuin tarhamaisemia. Vieraita (muutamia) kohtaan Pätkis on ollut avoin ja luottavainen. Eläinlääkärireissut on taas olla hyvin jännittäviä.
Seurallisen ja sosiaalisen luonteen ansiosta Pätkis voisi sopia myös toisen koiran kaveriksi.
Keski-korkeaenerginen

%d bloggaajaa tykkää tästä: