Abbie

Abbie, noin 4-vuotias tyttö, noin 14kg

Abbie asuu kahden pentunsa Urhon ja Eddyn kanssa yhteisessä häkissä Preslican tarhalla
Abbiellä on viettänyt kaksi pitkää vuotta tarhalla. Abbie on aikoinaan haettu tarhalle rautakaupan edestä, jossa se asui viiden pentunsa kanssa. Kaupan omistaja teki ilmoituksia koirista ja lopulta ne toimitettiin Preslican kunnalliselle tarhalle.  Abbie on hyvin ihmisläheinen koira, eikä sillä  vaikuta olevan suurempia pelkotiloja ihmisiä kohtaan. Vaikka uusi ihminen menee Abbien häkkiin, on Abbie jo ovella iloisesti odottamassa rapsutuksia. Abbie yrittää kiivetä syliin ja nauttii huomiosta. Kahden tarhavuoden jälkeen jaksaa olla vielä iloinen ja nauttii luottavaisesti ihmisten seurasta.
Muiden koirien kanssa kanssa Abbiellä on ollut tarhalla erimielisyyksiä.  Abbie on luonteeltaan  itsevarma eikä alistu. Vahvan luonteensa vuoksi suositellaan ensisijaisesti ainoaksi koiraksi.
Abbie ottaa ihmisiin kontaktia ja koiralähtöisellä koulutuksella Abbiesta saakin aktiivisen ja ihanan ystävän. Abbie on turhautunut elämään pienessä häkissä ja kaipaisi kotiin jossa saisi leikkiä ja pääsisi tekemään pitkiä lenkkejä.
Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi
Mainokset