Whiskey

Whiskey, n. 1-vuotias poika, 15kg

Ystävällinen Whiskey asuu Preslican kunnallisella tarhalla.  Whiskey oleskelee Preslican tarha-alueella vapaana muutaman muun koiran kanssa. Whiskeyllä on tilaa ja mahdollisuus liikkua enemmän, toisin kuin häkeissä olevilla koirilla.  

Ystävällinen Whiskey on ensimmäisenä vastassa, kun tarhalle mennään ja viimeisenä sanomassa hyvästit, kun tarhalta pitää lähteä.  Whiskey hyppii ihmistä vasten ja painautuu lujasti kiinni. Tämä herttainen pikku mies toivoo kovasti huomiota ja turvaa ihmisiltä. On kiinnostunut myös toiminnasta ja seuraa mukana tarhalla tapahtuvia asioita. 

Ruuan jako tilanteissa tarhalla tulee helposti koirien välille riitaa. Näissä tilanteissa Whiskey enemmin lähtee pois ja vahvatahtoisimmat koirat syövät ensin. Whiskey odottelee vuoroaan ja ruokailee kun tilanne sen sallii. 

Whiskey etsii kotia, jossa ymmärretään entisen tarhakoiran sielun elämää. Whiskey elää tarha-alueella vapaana, ja on löytänyt omat tavat pärjätä tarhamaailmassa.  Whiskey:stä löytyy leikkisä puoli, mutta myös herkempi ja kiltti puoli. 

Tulevan kodin pitää sitoutua tarhakoiran koiran koulutukseen; Whiskey tarvitsee opastusta kotikoiran elämään, mutta samalla on tärkeä tukea Whiskeyn  avointa ja leikkisää puolta.

Missä on tämän ihanan pikku miehen niin toivova koti? 

%d bloggaajaa tykkää tästä: