Vucko – Tulossa Suomeen kotihoitoon

Vucko on 6-vuotias poikakoira Preslican kunnalliselta koiratarhalta. Vucko painaa reilun 35 kg. Vucko on aiemmin adoptoitu paikallisesti, mutta palautui vuoden jälkeen takaisin tarhalle. Vucko on isokokoinen saksanpaimenkoira ja se käveli lenkillä kauniisti hihnassa. Voimaa siltä löytyy ja kävely on yllättävän reipasta. Lenkillä kutsuimme poikaa luoksemme ja joka kerta se totteli nimeään ja tuli hakemaan makupalan nätisti kädestä. Muut isommat uroskoirat haukkuivat Vuckolle villisti, mutta poika jolkotteli niiden ohi viileästi.

Vucko asuu tällä hetkellä aitauksessa toisen saksanpaimenkoiran kanssa. Vucko tulee hyvin toimeen tyttökaverinsa kanssa. Aiemmin Vucko asui pienessä häkissä, koska muut koirat hyökkäsivät sen päälle ja Vuckon oli paras asua yksin. Emme tällä hetkellä suosittele Vuckoa uroskoiran kaveriksi.

Lenkillä se ei kiskonut, vaan käveli hyvin eteenpäin samalla puolella tietä. Pojalta löytyy tarvittaessa erittäin paljon voimaa, mikä pitää muistaa. Tiellä meitä seurasi pienempiä koiria, joista Vucko ei ollut moksiskaan. Vucko on todella ystävällinen ihmisille ja sen häntä heiluu aina, kun sitä lähestyy.

Annoimme sille kesäkuun tarhamatkan aikana joka ilta puruluun, mistä se oli erittäin onnellinen. Vucko antoi tarkastaa sen hampaat ja korvat hyvin. Vuckosta varmasti tulisi ihana kotikoira, joka nauttisi lenkkeilystä ja ulkoilusta. Vaikka Vucko on ihmisläheinen ja kiltti, niin emme suosittele sitä ensimmäiseksi koiraksi tai kerrostaloasuntoon. Etsimme Vuckolle roduntuntevaa kotia.

Vuckon uuden kodin tai kotihoitopaikan löytymisellä on kiire. Jos emme löydä kotia ennen joulukuuta, se adoptoidaan paikallisesti ja emme halua sen taas joutuvan siihen kierteeseen, että se joutuu yksin ketjunpäähän ja lopulta palautetaan takaisin tarhalle.

Olisiko sinulla tarjota Vuckolle loppuelämän rakastava koti?