Salvador *VARATTU*

Salvador, n. 1,5 vuotias poika, n. 13 – 14kg

Jos on joutunut Bosnian kunnalliselle koiratarhalle, ei voi kokea olla kovin onnekas. Salvador on yksi näistä huono-onnisista koirista, joka kovasti odottaa omaa kotia. 

Salvador on nuori uros. Ikäarvio noin 1,5 vuotta.  Muistuttaa kooltaan corgia, myös muut ulkonäölliset merkit viittaavat corgin geeniperimään. 

Salvador asuu nykyisten aitauskavereidensa kanssa sopuisasti. Jos muilla aitauskavereilla alkaa kierrokset nousta, Salvador pysyy paikoillaan. Ei väistä muita koiria, mutta osaa hienosti rauhoitella tilannetta.  

Häkkiin mentäessä Salvador tulee iloisena vastaan.  Ihminen on Salvadorille tärkeä. Salvador painautuu kiinni ja nauttii huomiosta ja rapsutuksista.  Antaa pukea kaulapannan sekä antaa käsitellä itseään hienosti.  Kuuntelee ja ottaa kontaktia ihmiseen. 

Salvador makoilee usein betonisessa ruokakourussa ja tarkkailee ympärillä tapahtuvia asioita. Salvador on älykäs ja neuvokkaan oloinen koira.  Oppii paljon tarkkailemalla.  Kun muut aitauksen koirat haukkuvat, Salvador tyytyy katselemaan ja analysoimaan tilannetta. Tarhaolosuhteissa ei vaikuta kovin haukkuherkältä.

Kenen kodista puuttuu iloinen ja kekseliäs koirakamu? Salvador on keskienerginen, tarvitsee tulevassa kodissa riittävästi liikuntaa ja aivojumppaa.  Mahdollisesti tulevaisuudessa sopiva harrastekoira. 

Salvador on vastaikään joutunut Preslican kunnalliselle tarhalle. Toivomme, että hyväluonteiselle Salvadorille löytyy rakastava koti ja tarhaelämä vaihtuu kotikoiran elämään.

%d bloggaajaa tykkää tästä: