Rambo

Rambo n. 3-vuotias uros

Rambo on tullut Preslican tarhalle noin vuosi sitten. Rambo asustelee toimistorakennuksen ympärillä olevalla aidatulla alueella. Sen voisi siis sanoa olevan hieman onnekas, sillä se pääsee jonkin verran liikkumaan. Rambo näkee ihmisiä ja saa nautiskella niiden rapsutuksista päivittäin, sillä Rambon asuinpaikka on keskeisellä paikalla.
Rambo asustelee samassa paikassa pienten pentujen kanssa. Pennut kulkevat toimistorakennuksen ovista sisään ja ulos, joten Rambo näkee niitä päivittäin. Rambo tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa, jotka välillä oleskelee sen aitauksessa. Ainoastaan isompien uroksien kanssa se on joutunut selvittelemään välejään. Aitauksessa päivät ovat pitkiä, joten Rambo viettää aikaansa pöydällä seisoen tai nukkuen. Sieltä korkealta se pystyy uteliailla silmillään seurailemaan muiden koirien touhuja.
Ihmistä kohtaan Rambo on oikea lempeä jättiläinen. Se innostuu ihmisten tullessa aitaukseen ja toivoo rapsutuksia. Välillä se innostuu hieman hyppimään, ja miksikäs ei – onhan ihmisiltä saadut rapsutukset parasta mitä se tietää 🙂

Rambo antaa hienosti laittaa kaulapannan ja taluttaa. Se varmasti toivoisikin pääsevänsä kotiin, jossa se saisi lenkkeillä runsaasti ja nauttia ihmisen huomiosta. Rambo on varmasti hyvin koulutettavissa, se vaikuttaa fiksulta ja rauhalliselta herrasmieheltä, joka kuuntelee ihmistä.

Rambo on noin 3-vuotias komea metsästyskoira ja painaa noin 30kg.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi