Rambo

Rambo n. 4-vuotias uros

Rambo muutti joulukuussa 2019 koirien turvakotiin!

Rambo saapui Preslican tarhalle reilu vuosi sitten. Rambo asusteli toimistorakennuksen ympärillä olevalla aidatulla alueella. Sen voisi siis sanoa olevan hieman onnekas, sillä se pääsi jonkin verran liikkumaan. Rambo näki ihmisiä ja saa nautiskella niiden rapsutuksista päivittäin, sillä Rambon asuinpaikka oli keskeisellä paikalla.
Rambo asui samassa paikassa pienten pentujen kanssa. Pennut kulkivat toimistorakennuksen ovista sisään ja ulos, joten Rambo näki niitä päivittäin. Rambo tulee hienosti toimeen myös muiden koirien kanssa, jotka välillä oleskelee sen aitauksessa. Ainoastaan isompien uroksien kanssa se on joutunut selvittelemään välejään. Aitauksessa päivät olivat pitkiä, joten Rambo vietti aikaansa pöydällä seisoen tai nukkuen. Sieltä korkealta se pystyy uteliailla silmillään seurailemaan muiden koirien touhuja.
Ihmistä kohtaan Rambo on oikea lempeä jättiläinen. Se innostuu ihmisten tullessa aitaukseen ja toivoo rapsutuksia. Välillä se innostuu hieman hyppimään, ja miksikäs ei – onhan ihmisiltä saadut rapsutukset parasta mitä se tietää. 🙂

Rambo antaa hienosti laittaa kaulapannan ja taluttaa. Se varmasti toivoisikin pääsevänsä kotiin, jossa se saisi lenkkeillä runsaasti ja nauttia ihmisen huomiosta. Rambo on varmasti hyvin koulutettavissa, se vaikuttaa fiksulta ja rauhalliselta herrasmieheltä, joka kuuntelee ihmistä.

Rambo on noin 4-vuotias komea metsästyskoira ja painaa noin 30kg.

Rambo maaliskuussa 2020 yhdistyksen tarhalla:

Rambo Preslican tarhalla:

adoptoi

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

%d bloggaajaa tykkää tästä: