Pluto

Pluto, noin 2-vuotias, 13kg

Pluto maaliskuussa 2020:

Pluto kesäkuussa 2019:

Pluto saapui tarhalle loppuvuodesta 2018 ja asui monta kuukautta häkkiaitauksessa muiden koirien kanssa. Pluto on aina tullut hyvin toimeen muiden, tyttö- sekä poikakoirien kanssa. Häkkiin mentäessä Pluto aina tuli iloisesti vastaan ja sujahti isompien koirien välistä rapsutettavaksi. Nykyään Pluto asuu isommassa aitauksessa, jossa se pääsee jaloittelemaan vapaammin. Pluto rakastaa juosta, leikkiä ja saada tietenkin huomiota ihmisiltä.
Ulkonäön perusteella Plutossa voisi olla ajokoiraa, joka tulevan kodin on hyvä pitää mielessä. Pluto on myös päässyt tarhan ulkopuoliseen metsään lenkille, jossa se tarkkaavaisena kuunteli metsän ääniä, mutta ei niihin suuremmin reagoinut. Oli hyvin onnellinen omasta hetkestään pienen häkkinsä ulkopuolella. Pluto käveli nätisti hihnassa, valjaiden pukeminen jännitti, mutta siitäkin selvittiin herkkujen motivoimana.
Pluto vaikuttaa tasapainoiselta koiralta, joka pärjää laumassa, mutta ei ole muita koiria kohtaan liian dominoiva. Osaa myös nauttia huomiosta ja rauhoittua nauttimaan rapsutuksista. Pluto on nuori, aktiivinen poika, mainio valinta perheelle, joka nauttii liikkumisesta luonnossa ja toivoo mukaan reipasta seuralaista.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: