Orry

Orry, noin 4-vuotias poika, noin 12kg

Ihana Orry pääsi Preslican kunnalliselta tarhalta asumaan yhdistyksen turvakotiin, vietettyään ainakin 2 vuotta kunnallisella tarhalla.
Aitaukseen mentäessä Orry tulee iloisesti vastaan ja nauttii suuresti ihmisten huomiosta. Orry ei ole aitauksen vahvatahtoisin koira, mutta osaa tarvittaessa pitää puolensa. Tulee toimeen tyttöjen ja poikien kanssa, mutta parhaimmat leikkikaverit valikoituvat tyttökoirista.  On ilo nähdä kuinka Orry nauttii turvakodilla juoksemisesta ja muiden koirien kanssa touhuamisesta. Ihmisen seura on vähintään yhtä tärkeää. Orryllä on tapana kiivetä ihmisen viereen tuolille ja pyytää erityishuomiota ja rapsutuksia.  

Orryn kanssa on harjoiteltu hihnakävelyä. Aluksi hihnassa kävely oli vaikeaa ja Orry jäikin makaamaan nurmikolle. Toisten lenkillä olevien koirien innoittamana Orry kuitenkin jatkoi matkaa, ja hihnakävely alkoi sujumaan paremmin. Orry on nopea oppia. 

Orry on ihmisläheinen ja lämminsydäminen koira, josta saa itselleen uskollisen ystävän.  Ajan kanssa varmasti reipas lenkkikaveri, mutta myös uskollinen ystävä sohvalla makoiluun.

%d bloggaajaa tykkää tästä: