Nole

Nole, noin 7-vuotias uros, 25kg

Nole on isokokoinen poikakoira, joka hylättiin Preslican tarhalle omistajan toimesta viime vuonna.

Nolella on varmasti ollut rankka menneisyys. Nole oli erittäin epäileväinen ihmistä kohtaan ja epävarma koirien kanssa. Nole siirtyi isommasta aitauksesta, jossa se joutui hyökkäyksen kohteeksi, etupihalle. Silloin ensimmäistä kertaa Nole antoi voimattomana ottaa syliin ja hoidon myötä alkoi luottamussuhde Meihin ja Drazeniin. Tarhalla Nole puolusti ruokaa, eikä hyväksynyt muita uroksia sekä pelkäsi työntekijöitä. Myöhemmin Nole joutui taas hankaluuksiin, ja tulehtuneen haavan/paiseen takia Nole vietiin pikapuolin eläinlääkärille hoidettavaksi. Samana iltana Nole muutti turvakotiin.

Nolesta on tässä ajassa kuoriutunut luottavainen ja iloinen poika. Alkuun Nole pelkäsi käden nostamista, siivousharjaa ja ihmisen jalkoja. Nykyään tulee hymyillen luokse, kun sitä kutsuu. Nauttii huomiosta ja rapsutuksista ja lähtee hihnalenkille mielellään.

Nole on pienenä sairastanut penikkatautia, jonka seurauksena on jäänyt suupieliin pientä nykimistä (videossa näkyy). Tämä ei kuitenkaan ole haitannut sen elämää.

Nole ei tule erityisen hyvin toimeen urosten kanssa, hyväksyy narttukoirat paremmin. Nole innostuu välillä juoksemaan ja leikkimään, mutta ihmisten läsnäolon aikana ja enemminkin ihmisten kanssa. Muiden koirien seurasta ei oikein välitä. Tämä poika onkin aika itsenäinen nallekarhu, joka seurailee muiden koirien touhuja ja ilahtuu kun pääsee ihmisen huomion keskipisteeksi, esim. harjattavaksi. Ukkosta Nole kuitenkin pelkää.

Nole sopisi parhaiten ymmärtäväiseen kotiin ainoaksi koiraksi. Se olisi varmasti kiitollinen, jos se pääsisi viettämään rauhallista elämää lenkkeillen oman ihmisen rinnalla. Ei ensikoiraksi.

Vaikka Nolella on todennäköisesti ollut kova menneisyys, se ei ole menettänyt luottoa ihmistä kohtaan, ja osaakin nykyään tunnistaa kiltit ihmiset, joilta voi pyytää rapsutuksia ja saada seuraa. Nole ansaitsee mahdollisuuden viettää loppuelämän oman ihmisen vieressä, joka olisi sille varmasti maailman tärkein. ❤️

Video Nolesta:

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla

<span>%d</span> bloggaajaa tykkää tästä: