Nani

Nani, noin 6-7kk poika, 7kg (voi kasvaa)

Nani pojan arvioitu syntymäaika on 15.06.20. Nani hylättiin Preslican kunnalliselle tarhalle Kelly siskon ja Loki veljen kanssa. Samana päivänä sisarukset muuttivat turvakodille, syksyllä 2020.

Alkuun ujostelevasta Nanista on kuoriutunut erittäin reipas ja vilkas poika, joka on aina iloisena ja riemuissaan vastassa, kun sen luokse mennään. Nani on energinen rakkauspakkaus, joka pusuttelee ihmistä ja pyytää myös leikkiin. Leikkiminen onkin Nanin lempipuuha. Siskon ja veljen kanssa leikitään päivittäin, sillä pentumaista energiaa riittää vaikka kuinka paljon. Nani on pienikokoinen koira, matalajalkainen persoonallinen ja sympaatinen hurmuri. Nani etsii kotia, joka on valmis panostamaan pentukoiran koulutukseen, ja jossa olisi mahdollisesti koirakaveri seurana.

6.2 Nani on saapunut 6.2 kotihoitoon Mäntsälään, jossa se on sovitusti tavattavissa.

Kuulumisia kotihoidosta 13.2: Nanista on kuoriutunut reipas pieni poika, utelias, leikkisä ja ihmisiä rakastava koira. Nonan kanssa Nani tykkää myös leikkiä ja välillä riehutaan ihan kunnolla. Ruoka maistuu hyvin ja ulos lähtee mielellään. Eilen tehtiin ensimmäinen pitkä lenkki ja ihmeteltiinkin, että miten on viikossa oppinut niin hienosti kävelemään hihnassa, ihan kun aina olisi niin mennyt 👏 Nani nauttii suunnattomasti olla ihmisen sylissä siliteltävänä ja siihen onkin maailman parasta nukahtaa. Nani vaikuttaa hyvin fiksulta koiralta, joka nopeasti oppii uusia käskyjä ja temppuja. Esim. palloa alkoi heti tuomaan ihmiselle uudestaan heitettäväksi. Nanin kanssa voisi varmasti myös halutessaan harrastaa kaikenlaista, jos intoa riittää niin voisin kuvitella että agilityssä olisi tosi hyvä, sen verran ketterästi hän hyppelehtii joka paikkaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: