Jax

Jax, noin 2-vuotias, 25kg 

Jax maaliskuussa 2020:

Jax asuu edelleen pienessä häkissä kahden muun koiran kanssa. Jaxista voit katsoa videon Facebookistamme Jaxin kansiosta.

Jax on onneksi kerännyt painoa lisää ja näyttääkin nyt terveeltä koiralta. Se on ihmisläheinen ja ihmisen mennessä häkkiin Jax on ensimmäisenä hyppimässä vasten ja vaatimassa rapsutuksia. Jax ei arastele ihmisen läsnäoloa yhtään. Se on iloinen ja hyväluontoinen poika. Häkissä se pitää puoliaan ja puolustaa esimerkiksi omaa koirankoppiaan.
Jax pääsi häkistä vapaaksi ja juoksi hurjaa vauhtia ympäri tarhaa. Hetken juostuaan se kuitenkin tuli takaisin häkkinsä ympäristöön pyörimään ja ihmettelemään. Kun Jax laitettiin häkkiin takaisin, oli se pettyneen oloinen ja vinkui päästäkseen ulos.

Jax voisi olla hyvä harrastuskoira. Se on nuori, aktiivinen, nopea ja ketterä. Jax nauttii liikkumisesta todella paljon.

Jax kesäkuussa 2019:

Komea Jax odottaa oman kodin löytymistä Preslican kunnallisella tarhalla. Jax hyläättiin tarhalle omistajan toimesta, koska tämä oli muuttamassa ulkomaille. Jax asuu kahden muun koiran kanssa yhteisessä häkissä ja vaikuttaa muiden koirien seurassa suht vahvatahtoiselta. Muut koirat jäävät helposti Jaxin varjoon. Jax viettää päivät pienessä häkissä ja reagoi tarhalla tapahtuviin asioihin ja muihin koiriin.  Jos Jaxin näkisi pelkästään pienessä kopissa voisi helposti siitä saada väärän kuvan. Tarhan ulkopuolella Jax on kuitenkin aivan eri koira; Ihmisläheinen ja kiltti. Se kuuntelee puhetta ja rauhoittuu ihmisen läsnäoloon. Kun se pääsee liikkumaan, niin sen koko olemus muuttuu.; Jax rentoutuu ja kaikki ylimääräinen jännitys häviää. Jax kulkee nätisti hihnassa, ja antaa pukea valjaat ylleen. Juokseminen on ihaninta mitä Jax tietää ja ajoittain se pääsee tarhan ulkopuolelle liikkumaan. Tullessamme takaisin tarhalle, se selvästi masentui. Alkuun yritti jarrutella, ettei halua enää takaisin ja yritti kääntyä tarhalta poispäin. Ymmärrettyään, ettei ole muuta vaihtoehtoa, se kiltisti seurasi takaisin omaan häkkiinsä. Jax on erittäin ihmisläheinen, alistuvainen ihmiselle ja seurallinen poika. Koiralaumassa, vapaana se on itsevarma.  Jax on vielä nuori uros, ja tarvitsee tämän vuoksi aktiivisen kodin. Jax vaikuttaa iloiselta ja oppivaiselta pojalta, joka varmasti arvostaisi monenlaisia aktiviteettejä tulevassa kodissa, ehkäpä ajan kuluessa sopisi jonkun harrastuksen pariin.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: