Eddy ja Urho

Eddy ja Urho veljekset, 2-vuotiaita, 14kg 

Kaksi aktiivista terrieriä odottaa oman kodin löytymistä Preslican tarhalla. Eddy ja Urho (musta) ovat veljekset jotka asuvat samassa häkissä heidän emonsa kanssa. Veljekset ovat joutuneet tarhalle aivan pentuina, eivätkä juuri muusta kuin tarhaelämästä tiedä. Kumpikin veljeksistä etsii omaa kotia Suomesta.
Päivät ovat pitkiä pienessä häkissä asuville terriereille. Eddy ja Urho seuraavat tarkkaavaisina tarhan tapahtumia omasta häkistään. Häkkiä lähestyttäessä pojat tulevat innokkaina vastaan. Kumpikin on vailla huomiota ja rapsutuksia. Häkkiin mentäessä koirat kuitenkin aluksi arastelevat ja seuraavat tarkaan kopista mitä heidän häkissään puuhataan. Rohkeus ja uteliaisuus voittavat kuitenkin pian, ja veljekset tulevat kiltisti tervehtimään ihmisiä. Veljekset ovat tiivis lauma.  Yksilöinä häkin ulkopuolella koirat antavat hienosti käsitellä itseään, mutta käytös muuttuu varovaisemmaksi ilman lauman tukea. Eddy ja Urho ovat eläneet aina yhdessä ja turvautuvat paljon toisiinsa.  Nämä pojat ovat ehdottomasti hiomattomia timantteja ja tarvitsevat rakastavat kodit.  Koirilla olisi paljon annettavaa jos vain oma koti löytyisi. Tarha elämää on jo takana kaksi vuotta. Nyt olisi veljesten aika päästä Suomeen nauttimaan kotikoiran elämästä.
Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin näille koirille, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi
Mainokset