Dumbo – Varattu

Dumbo, noin 6 -vuotias, 13kg

Dumbo – tarhalla Mister:ksi kutsuttu – on 6-vuotias poika, joka on viettänyt jo viisi vuotta Dobojn yksityisellä tarhalla. Dumbo löytyi kaupungin kaduilta noin vuoden ikäisenä. 
Dumbo viettää Suurin osa päivistään häkkiaitauksessa, ja pääsee kahdesti päivässä juoksentelemaan vapaasti muiden koirien kanssa – kun työntekijät tulevat tarhalle ruokkimaan koiria ja siivoaamaan. 
 
Dumbo tulee toimeen muiden koirien kanssa. Dumbo on reipas, ystävällinen ja energiatasoltaan matala-keskienerginen poika. Dumboa emme pääse tapaamaan usein, mutta ne kerrat kun olemme vierailleet yksityisellä tarhalla Dumbo on ottanut meidät luottavaisesti vastaan, nauttinut huomiosta ja ollut iloinen,  kun on päässyt syliin rapsuteltavaksi. Ihmiskontakti tarhalla on kuitenkin vähäistä.  Dumbo ansaitsisi vihdoin oman loppuelämän kodin, jossa se saisi viettää tasapainoista ja leppoisaa elämää, ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. 
Dumbo on noin 12-14kg persoonallisen näköinen poika 🙂 Sen valtavan kokoiset korvat herättävät kieltämättä huomiota. 
Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustutan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla http://www.balkaninkoirat.fi
 

 

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla: adoptoi

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: