Dino – kotihoidossa Suomessa

Dino, noin 2-vuotias poika, 18 kg

Dino poika saapui 12.9. Bosniasta Suomeen etsimään omaa rakastavaa kotia ❤️ Dino on nopeasti sopeutuvaa tyyppiä, vaikka alkuarkuutta onkin. Huonoksi onneksi Dino kuuluu niihin koiriin, jotka eivät juurikaan saa hakemuksia: keskikokoinen, musta ja vaatimattoman näköinen 😔 Dinolle tärkeintä on ihminen, läheisyys ja rapsutukset. Tulee toimeen kaikkien koirien kanssa, mutta hihnassa pitää välillä uikuttaa ohi meneville koirille. Kissoille haukkuu, joten yhteiseloon pitää siedättää tai olla kissaton koti. Omaa myös riistaviettiä 🐿️🐇 Dino tulee sopuisasti toimeen kotihoitopaikan 3 koiran kanssa, mutta eniten seurailee ihmistä, aika näyttää pärjäisikö ainoana koirana. Miehiä hieman arastelee aluksi, mutta rapsutuksilla saa voitettua Dinon nopeasti puolelleen 😉

Preslican tarhalla elokuu2019:

Preslican tarhalla: Dino saapui Preslican kunnalliselle tarhalle pentuna 2018, ja on selvisi kylmän talven yli. Dino on iloinen, seurallinen ja aktiivinen poika, joka etsii reipasta kotia, ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Dino on hyvin kiltti ihmisille, pienen ujostelun jälkeen, Dino haluaisi vain olla sylissä rapsuteltavana. Dino on sulautunut hyvin etupihan laumaan, ja luonnettakin löytyy. Dino tulee toimeen sekä tyttöjen että urosten kanssa, mutta selvästi on valinnut pienet pennut leikkikavereiksi. Joskus sen leikit menevät hieman liian rajuiksi, joten täytyy Dinoa vähän komennella. Dino on aina mukana tapahtumissa ja kulkee ihmisten perässä, esimerkiksi jos vapaaehtoiset lähtevät lenkille isompien koirien kanssa. Dino seuraa ja lähtee mukaan lenkille 🙂 Dino on keskikokoinen poika, jolla on pitkät jalat ja töpöhäntä.

Maaliskuu 2020: Dino muutti yhdistyksen turvakodille.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla:

%d bloggaajaa tykkää tästä: