Bosco

Bosco, noin 4-5 vuotias, 15-16kg

Bosco on kotihoidossa Keravalla.

Kotihoitokuulumisia 9.2:

Bosco herra saapui 6.2. kotihoitoon Keravalle. Kaksi ensimmäistä päivää Bosco lähinnä tarkkaili eteisestä kotihoitopaikan menoa ja ulos täytyi kantaa. Tämän jälkeen uskaltautui kuitenkin pian itse lähtemään rappukäytävään ja hissiin, tiesihän se ulos lähtemistä! Ulkona Bosco on liikkunut alusta asti reippaasti ja nätisti hihnassa. Erittäin ihmis- ja koiraystävällinen, Bosco voisi kohteliaasti moikata kaikki vastaantulevat ihmiset jos saisi ❤️
Bosco on kohtelias, pehmeä mutta itsevarma, luottavainen, leikkisä, rauhallinen ja nopeasti sopeutuva keskikokoinen uros. Ulkona kovaa äkisti kulkevat ajoneuvot saattavat ihmetyttää mutta Bosco on nopeasti oppivaa tyyppiä 👌 Bosco tulee sopuisasti toimeen kotihoidon kolmen muun koiran kanssa ja ollaankin jo päästy koirapuistoon leikkimään yhdessä ja tutun kivan uroksen kanssa.
Työpäivien aikana Bosco nukkuu rauhallisesti koira kavereiden kanssa ja vaikuttaa alustavasti keski-aktiiviselta kaverilta, joka luottaa nopeasti ihmiseen ja mielellään seurailee tätä, osaa kuitenkin rauhoittua omalle paikalleen lepäilemään. Riistaviettiä on jonkin verran, puput ja linnut kiinnostavat 🐇🐿️🦆
Muutama pissa ehti tulla sisälle ennen kuin ulkoilurytmi löytyi, tämän jälkeen on ollut sisäsiisti ja osaa pidättää työpäivien ajan.
Bosco voisi sopia hyvin toisen kivan koiran kaveriksi ja mahdollisesti ainoaksi koiraksi. Sopivuutta lapsiperheeseen arvioidaan tulevina päivinä, mutta alustavasti vaikuttaa rakastavan myös rauhallisia kouluikäisiä lapsia.

Tarhalla: Bosco muutti turvakodille loppusyksystä 2019, vietettyään muutama kuukausi Preslican kunnallisella tarhalla. Boscoa kiusattiin tarhalla, se laihtui voimakkaasti ja joutui hyökkäyksen kohteeksi. Seurauksena haava kyynärän kohdalla, joka parani hyvin ajan kanssa. Murtumia ei ollut. Bosco on tosi ihmisläheinen, hakee kontaktia myös vierailta ja tykkää suunnattomasti olla rapsuteltavana. Bosco tulee aina luottavaisesti ja avoimesti hakemaan huomiota, hyppäämällä vasten ja halimalla. Seurallinen, itsevarma ja kiltti luonne. Bosco on myös kävellyt hihnassakin pari kertaa, ja se sujui mallikkaasti. Bosco on keskikokoinen, noin 15-16kg, siro ja ”pitkä”jalkainen. Bosco leikkii myös muiden koirien kaa, yleensä narttujen. Bosco etsii aktiivista kotia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: