Amor

Amor, noin 2-vuotias poika / Kotihoidossa Bosniassa

Amor on noin 2-vuotias poika, jonka yhdistyksemme aktiivit Päivi ja Mei löysivät maaliskuussa pienen kaatopaikan läheltä, kun olivat matkalla tarhalle . Amor oli vielä pieni pelokas pentu, se oli heikon oloinen, laiha ja kuivunut. Emme tienneet olisiko se selvinnyt. Amor vietti kaikki kolme päivää Päivin ja Mein kanssa, öisin majatalossa ja päivisin autossa. Lahjoitusten avulla Amorille ostettiin märkää ruokaa, jota seuraavana päivänä se alkoi syömään hyvällä ruokahalulla. Amor madotettiin ja ja sen vointi oli jo paljon parempi 🙂
Pentujen selviytymismahdollisuudet ovat tarhalla hyvin pienet, joten viimeiseen päivään asti Päivi ja Mei yrittivät keksiä toista ratkaisua, jotta Amor ei olisi joutunut tarhalle oman onnen arvoon. Onnekkaalle Amorille löytyi lopulta paikallinen kotihoitopaikka, joka on toistaiseksi turvattu kummiavustuksilla. Amor on viettänyt kotihoitopaikassaan vajaa 2-vuotta.
Pienestä ja laihasta Amorista on kasvanut terve ja komea poika, joka alkujännityksen jälkeen heiluttaa häntää ja tulee rohkeasti tervehtimään. Amor on pieni-keskikokoinen koira, joka etsii nyt kotia Suomesta. Luonteeltaan Amor on hyvin kiltti, vähän ujo ja leikkisä. Kotihoitopaikassa on Amoria isompi koira, jonka kanssa se tuli hyvin toimeen ja yritti saada leikkiin mukaan.
Amor on vielä nuori ja se etsii kotia, jossa panostetaan koiran koulutukseen ja arjen opetteluun. Amor arvostaisi aktiivista kotia, mahdollisesti toisen koiran kaveriksi. Se on vielä pentumaisen leikkisä ja sosiaalinen poika, jolla on pitkä elämä vielä edessä.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla:

%d bloggaajaa tykkää tästä: