Alvin

Alvin, 1 v. poika

64638008_2442109602476813_7220134590613028864_n

Alvin saapui pienenä pentuna Preslican tarhalle veljensä Titon kanssa. Alvin on selvinnyt talven yli ja on kasvanut noin 6-7kiloiseksi pojaksi, 8 kuukaden ikäinen. Alvin on luonteeltaan ystävällinen, luottavainen ja iloinen. Alvinista tuli osa etupihan laumaa, kun se ei tahtonut pysyä pentuaitauksessa muiden pentujen kanssa ja osasi kiivetä aidan yli, vaikka monta kertaa palautettiin omaan paikkaan. Alvin pärjäsi hyvin isompien koirien laumassa, osasi kunnioittaa ja samalla alistua vahvemmille koirille. Alvin kehitti myös luonnetta, ettei ihan heikommalta näyttäisi. Alvin rakastaa sylissä oloa, ja nauttii suunnattomasti rapsutuksista. Se voisi olla ihmisen sylissä jopa monta tuntia, siinä se tuntee olonsa niin turvalliseksi että nukahtaa aina.
Nykyään Alvinin lempipaikka on tarhalla oleva nojatuoli jossa se viettää paljon aikaa kahden muun pennun kanssa.
Alvin ei ole ikinä ollut kotioloissa, joten uudelta kodilta vaaditaan kyky opettaa kotikoiran arkea (ns.kuin pienestä pennusta lähtien), joka voi olla pitkä prosessi.
Alvin on tarhaolosuhteissa hyvin sopeutuvainen ja leikkisä. Keskienerginen. Toisten koirien yhdessäolo on ollut sille tärkeä, joten myös koirakontakti tulevassa kodissa on toivottu.

 

11.8.2019

Uusia kuvia lisätty Alvinista. Kuvat heinäkuun tarhareissulta.

Alvin oli jälleen eloisa ja pirteä oma itsensä. Tällä kertaa se vietti enemmän aikaa tarhan lähellä olevan vanhainkodin luona. Välillä se tuli käymään tarhalla ja kellahti maahan nauttimaan auringosta. Rapsutukset otettiin mielellään vastaan.

Mainokset