Alex

Alex, noin 2 vuotias, noin 12-13kg

Kotihoidossa 18.3.2021:

Alex on nyt ollut vajaan viikon Suomessa. Alex asuu kahden toisen balkanilaisen kanssa ja tulee niiden kanssa hienosti toimeen. Alex puhuu taitavasti koiraa ja hurmasi myös kotihoitoperheen nirsomman narttukoiran ennätysnopeasti. Myös ihmiset ovat Alexista ihania ja hän menisi mielellään moikkaamaan myös tuntemattomia vastaantulijoita. Alex on ollut alusta asti sisäsiisti. Kotona sujuu mallikkaasti, Alex on leikkisä tyyppi ja onneksi myös siunattu hyvillä unen lahjoilla. Pehmolelut saavat kyytiä ja niiden suolistaminen on ihanaa! Yöllä Alex nukkuu kuin tukki, aamulla on vastussa riemukas pusukone jonka häntä vispaa niin että koko pylly heiluu.

Ulkona Alexia vähän jännittää, mikä onkin hyvin luonnollista koiralle, joka on asunut pennusta asti tarhalla. Alex kulkee reippaasti hihnassa, mutta välillä pitää pysähtyä ihmettelemään uusia juttuja. Alex on melkoisen ihastuttava pieni nuori tyyppi, joka voisi sopia sekä toisen koiran kaveriksi että ainoaksi koiraksi. Vauhtia ja vipinää tulee varmasti vielä lisää, mutta Alexin mielipuuhia on myös ryömiä kainaloon rapsuttettavaksi ja laiskotella pehmeällä pedillä ketarat ojossa. Ruoka maistuu hyvin, ja vatsa toimii kellontarkasti.

Tarhalla:

Alex muutti Preslican kunnalliselta tarhalta turvakodille keväällä 2020 siskonsa Nessan kanssa. Alex oli löytynyt pentuna siskon, emon ja kahden muun koiran kanssa yhden rakennuksen piha-alueelta. Alex ja Nessa selsivisivät ja elivät reilun vuoden Preslicassa. Aleksin sisko ja myös sen paras leikkikaveri Nessa löysi vihdoin oman kodin Suomesta syksyllä 2020, nyt olisi Alexin vuoro päästä omaan kotiin harjoittelemaan kotikoiran elämää ❤ Alex on pieni-keskikokoinen poika, aktiivinen ja leikkisä nuori koira. Alex tulee hyvin toimeen sekä tyttö- että poikakoirien kanssa. Alexillä on vauhdikkaita leikkihetkiä, se rakastaa juosta ja painia ystäviensä kanssa. Ihmisten seurassa Alex on hieman etäinen, mikäli ei tunne ihmistä, mutta kun luotto on saatu Alex on avoin, suloinen halailija ja pusuttelija. Nauttii rapsutuksista ja huomiosta, ja antaa käsitellä ongelmitta. Alex on kasvanut tarhaolosuhteissa, joten kotikoiran arki tulee olemaan pojalle ihan uusi asia. Alexille etsitään kotia, joka on valmis panostamaan nuoren koiran sopeuttamiseen ja kouluttamiseen, ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Kerran kotiuduttuaan uskomme, että Aleksista kuoriutuu reipas lenkkikaveri ja uskollinen ystävä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: