Abel

Abel, n. 2-3v, n. 12-13kg

Preslican onnettomassa häkissä asuu pieni musta Abel. Abel on rodultaan saksanmetsästysterrieri.

Abelilla jakaa häkkinsä toisen pienen mustan pojan kanssa.  Abel on löytänyt paikkansa häkin nurkasta koppien takaa, joka on hänen mielestä sopiva turvapaikka.  Abel katselee onnettoman hämmentyneenä häkistä ulos. Paljon Abel ei näe, sillä häkistä näkee vain tarhan takaosan, jossa ei paljon mitään tapahdu.  Häkkiin mentäessä Abelin häkkitoveri hyppii iloisena vastaa. Abel hetken tuumailee, kunnes nousee turvapaikastaan tervehtimään ihmisiä. 

Tarhaolosuhteissa Abel vaikuttaa hyvin kiltiltä, hieman alistuvalta. Hän nauttii pienestäkin huomiota ja työntää kuonon häkistään rapsutuksen toivossa. 

Abelille etsitään kotia, jossa positiivisin menetelmin osataan kannustaa kotikoiran elämään. Abel on tällä hetkellä kovin hämmentynyt, ja tyytynyt elämäänsä häkin nurkassa. Hänet on tavattu vain tarhaolosuhteissa, joten kotikoirana Abel muuttunee terhakammaaksi herraksi.

Toivomme tälle kiltille herralle hyvää kotia ja onnellista loppuelämää rakastettuna perheen jäsenenä. Abel selvästi kaipaa huomiota ja hellyyttä ihmiseltä. Tarhaolosuhteiden ulkopuolella arvoitu olevan keskienerginen, arviossa otettu huomioon rotumääritelmä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: