Topi *Tulossa kotihoitoon*

 

Topi, 1,5-vuotias uros

Topi on tulossa Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämön kotia. Topi on sovitusti tavattavissa Espoossa. 

Ihana Topi asuu Preslican kunnallisella tarhalla. Topi on noin 1,5 vuotias nuori poika, joka on luonteeltaan erittäin kiltti ja kultainen. Elokuussa 2018 Topin asema laumassa oli heikompi, mutta nykyään se pärjää hienosti osana etupihan laumaa. Topin ystävät ovat mm. kaksi pentusisarusta, yksi pienikokoinen Sandra tyttö, isokokoinen Sienna tornjak tyttö ja Rambo poika. Tämä nelikko on aina vastassa, kun saavumme tarhalle ja he leikkivät yhdessä päivittäin. Topi Tulee kaikkien kanssa loistavasti toimeen, ja mainittava seikka onkin että etenkin pentujen kanssa Topin pinna on hyvin pitkä, ja se jaksaa remuta niiden kanssa paljon.

Topi on luottavainen, seurallinen ja reipas poika, joka hyvän luonteensa ansiosta sopii monenlaiseen kotiin, myös lapsiperheeseen. Se painaa silmänsä kiinni saadessaan rapsutuksia ja ansaitsisi hyvän kodin jossa osataan arvostaa sen kultaista luonnetta. Topi on kuitenkin vielä nuori, joten se arvostaisi aktiivista elämää. Topi on arvioltaan noin 20kg, metsästyskoira ja noutaja sekoitus.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset