Vida

Vida, n. 9kk, uros

Suloinen Vida pääsi Preslican tarhalta Suomeen odottelemaan oman kodin löytymistä syyskuussa. Vida painaa arviolta n. 5kg, sillä se on nyt aika hoikassa kunnossa.  Vida sai asustella vapaasti tarhan pihalla muiden koirien kanssa, ja sen tunnistaakin pitkistä jaloista ja kauniista värityksestä.
Vida ei ole tarhan riehakkain tyyppi, vaan se on enemmänkin pieni kainostelija, joka tykkää seurailla muiden koirien touhuja sivummalta. Vida ei myöskään ole joutunut hankaluuksiin muiden koirien kanssa. Sillä on selvästi yksi  luottokaveri tarhalla, jonka kanssa se tykkää oleskella.  Ruoka-aikaan Vida odottaa pahimman ruuhkan yli, ja menee sitten varovaisesti syömään muiden koirien jo lopetellessa.

Vida tykkää seurata ihmisten touhuja läheltä, mutta kun ihminen juttelee sille tai yrittää rapsuttaa sitä, se pinkaisee pitkillä jaloillaan karkuun. Jos sen kuitenkin saa kiinni, antaa se hienosti käsitellä itseään. Vida on selvästi kiinnostunut ihmisistä, mutta sen rohkeus ei aivan riitä lähempään tuttavuuteen. Jos sille riittäisi enemmän aikaa, sen luottamuksen varmasti voittaisi puolelleen. Se varmasti nauttisi oman ihmisen rapsutuksista.  Ehkäpä tulevassa kodissa olisi hyvä olla rauhallinen koirakaveri näyttämässä Vidalle, että uusia asioita ei tarvitse jännittää.

Mainokset