Urho

Urho, noin 2-vuotias uros, 15kg

IMG-20190620-WA0015

Kaksi aktiivista terrieri veljestä odottaa oman kodin löytymistä Preslican tarhalla.Toinen heistä on Urho. Urho asuu samassa häkissä veljensä Eddyn ja emonsa Abbien kanssa.

Urho on noin kaksi vuotias poika, joka on joutunut tarhalle aivan pentuna. Pentujen selviäminen aikuisiksi tarhalla on hyvin epätodennäköistä. Kuitenkin Urho on selvinnyt, ja säilyttänyt vieläpä positiivisen luonteensa. Päivät ovat pitkiä aktiivisille terriereille pienessä häkissä. Tarkkaavaisena Urho seuraa tarhan tapahtumia häkin raoista. Katseesta näkee kuinka paljon kaipaisi elämää häkin ulkopuolella. Häkkiin mentäessä Urho tulee iloisena vastaan hakien rapsutuksia ja huomiota. Urho antaa hienosti
käsitellä itseään. Turkin harjaus vasta ihanaa onkin! Silmät kiinni Urho painautuu ihmiseen hoitotoimien yhteydessä. Tutun ihmisen turva ja hoiva on parasta mitä voi saada.

Urhoa on ulkoilutettu tarhan ulkopuolella. Valjaissa kävely onnistuu rauhallisessa ympäristössä mallikkaasti. Urhon kanssa touhutessa usein unohtaa, ettei se ole saanut koskaan olla kotikoirana. Voi kuinka valmis Urho olisi, jos vain saisi mahdollisuuden! Tietysti tarvitsee vielä positiivista vahvistamista tulevassa kodissa, mutta kaikki kotikoiran edellytykset Urhosta löytyy. Tarha elämää on takana jo yli kaksi vuotta, nyt olisi Urhon aika päästä suomeen!

12.6 2019 Urho kuulumisia; Voi Urhoa, joka on syntynyt väärään maahan. Urho on tavallisen näköinen koira; musta ja keskikoinen. Tavallinen Urho ei kuitenkaan ole! Sillä on annettavana suuri annos terrierirakautta, jos vain oikea koti löytyisi. Urho edelleen asuu emonsa ja veljensä kanssa samassa häkissä. Urho aina jaksaa yllättää kuinka kultainen ja ihmisläheinen se on.

Urho pääsi kävelemään valjaissa tarhan ulkopuolelle. Häntä heiluen meni tapaamaan uusia koiria. Urho on aktiivinen koira, mutta osaa myös hyvin rauhoittua ja keskittyy kuuntelemaan. Pyynnöstä tulee ihmisen luokse, jonka luottamuksen on saanut. Elämä tarhalla on epävarmaa ja stressaavaa. Kuitenkin Urho toiveikkaana viettää päivät häkissä ja nauttii siitä pienestä huomioista mitä ehtii päivän aikana saada.

Mainokset