Tivi

Tivi, n. 5-vuotias, tyttö, p.18kg

Tivi on kotihoidossa Turussa. Tivi etsii hyvää kotia.

Kuulumisia kotihoidosta 19.4.2019:

Kaksi viikkoa sitten kotihoitoon saapunut Tivi alkaa olla sitä mieltä, että Suomi ei ole lainkaan hassumpi maa. Täällä on hyvä piehtaroida menemään, ja sijaisvelikin on todella harmiton kaveri. Enää olisi toiveissa se ikioma loppuelämän koti! Tivi on n. 5-vuotias labbismix, todella ihmisrakas ja oppivainen tyyppi.

Kuulumisia kotihoidosta 8.4.2019:

Tiviläinen on monesta tarhavuodesta huolimatta soljahtanut hyvin sulavasti kotikoiran arkeen. Sisällä nukkuu kuin tukki ja rakastaa rapsuja yli kaiken. Tivi on ollut täysin sisäsiisti, ja ulkona hihnassa liikuminen sujuu mainiosti. Tivi on fiksun oloinen tyyppi joka saa hyvin kiinni uusista jutuista. Vaikuttaa keskienergiseltä, tykkää jaella korvapusuja ja samoilla lähimetsissä. Tivi on tavattavissa Turussa.

Tivi tarhalla:

Tivi on n.5-vuotias labbismix tyttö, joka odottaa omaa kotiaan Preslican kunnallisella tarhalla. Tivi on tuotu tarhalle n.4-vuotta sitten. Eli se on suurimman osan elämästään elänyt tarhaoloissa. Tivi on erittäin kiltti, luottavainen ja onnellinen tyttö, kun saa edes hetken huomiota, aina iloisena vastassa, kun menemme sen aitaukseen. Tivi antaa nostaa syliin ja nauttii kaikista saamistaan rapsutuksista. Tivi on ollut tarhalla useammassa aitauksessa. Tivi on suhteellisen hyvin tullut toimeen muiden koirien kanssa ja on hyväksynyt muut koirat, jos sitä muut koirat ovat kunnioittaneet. Tivi on tarhalla hieman puolustanut ruokaa mikä on aika normaalia tarhaoloissa. Tivi vaikuttaa nykyään hieman alakuloiselta tarhalla, onhan se joutunut selviytymään tarhaoloissa jo vuosia. Tivi on keskienerginen. Painoa n.18kg. Tivi etsii kotia joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina.

 

 

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

 

Mainokset