Tasha

Tasha, tyttö, n. 2 vuotta, 15kg

Tasha on saapunut Suomeen kotihoitoon, ja on sovitusti tavattavissa Espoossa.

Kuulumisia kotihoidosta 2.1.2019:

Tasha saapui meille la 29.12. Nyt muutama päivä ollaan tutustuttu ja ollaan jo monta asiaa opittu hänestä.

Tasha on kiltti ja energinen nuori neiti, joka osaa hienosti myös rauhoittua ja loikoileekin sohvalla melko usein. Hän on todella perso ruoalle ja haluaisi syödä muidenkin koirien ruoat(meillä on 2 omaa koiraa). Meni 3 päivää ennen kuin hän malttoi ensimmäistä kertaa istua ennen ruoan antamista. Tasha vaikuttaa erittäin fiksulta, uskon että häntä on helppo kouluttaa kunhan hän vaan malttaa 🙂 ottaa sisällä hyvin kontaktia, ulkona kiinnostavinta on hajujen haistelu vielä toistaiseksi. Tasha tarvitsee paljon puuhaa; leikkejä, lenkkejä, leluja ja aivojumppaa. Tason 1 älylelun ratkaisi sekunnissa, ei edes vaatinut häneltä miettimistä. Vertailun vuoksi, toinen koiristamme mietti samaa älypeliä monta minuuttia!
Tashalla on vielä töitä sisäsiisteydessä. Hän tekee hyvin asioita ulos, jos vaan ollaan oikeaan aikaan ulkona. Ulkona hän ei yllättäen malta nameja ottaa joten koulutus tapahtuu kehuilla tällä hetkellä.
Tasha tulee meidän koirien kanssa hyvin toimeen, 1v narttumme kanssa leikkivät monta kertaa päivässä. Ulkona häntä kiinnostaa paljon toiset koirat, mutta hiukan pelottaa, joillekin murisee kaukaa. Kertaakaan ei ole ollut agressiivinen kenellekään. Meillä on reilun vuoden ikäinen lapsi, Tasha on kiltti myös häntä kohtaan. Isot miehet ovat olleet pelottavia ja meidän perheen isällekin on pari kertaa muristu ja haukuttu, kun hän on tullut eri huoneesta iltahämärällä esiin. Mutta tästä Tasha on toennut nopeasti ja ollut sen jälkeen normaali itsensä.
Tasha on omaan rescue-narttuumme verrattuna erittäin reipas, uuden vuoden paukuttelun aikaan hän nukkui kainalossani kuorsaten.
Tässä on sellainen ns. hiomaton timantti, paljon potentiaalia vaikka mihin. Aivan ihana ja kekseliäs neitokainen.

 

Tasha Preslican tarhalla

 

 

 

 

Mainokset