Tanya

Tanya, n. 2-vuotias tyttö

Tanya odottaa ikiomaa loppuelämän kotia Salossa. Jos olet kiinnostunut Tanyasta, lisätietoja adoptiosta löytyy:

https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

Pieni ihana reipas pentu Tanya oli ensimmäisiä koiria joihin tutustuimme ensimmäisellä Bosnian reissullamme 2015. Yksityiselle tarhalle Tanya oli joutunut pienenä pentuna. Tanya oli onnekas ja sai viettää tarhaelämää tarhan etupihalla vapaana useamman muun koiran kanssa. Tanya oli tarhalla ihmisrakas, tasapainoinen pentu, kaikkien koirien kanssa toimeentuleva, joka vei heti sydämemme ja Tanya pääsi adoptio-ohjelmaamme. Tanya saapui Suomeen omaan kotiin ensimmäisen kuljetuksemme mukana joulukuussa 2015.
Nyt Tanya etsii kuitenkin itselleen uutta kotia pitovaikeuksien takia.
Tanya sopii aktiiviseen kotiin, Tanya rakastaa liikkumista juosten, uiden, metsässä kulkien. Tanya on innokas leikkeilijä ja riehaantuu hyppimään helposti, mutta oppii leikin säännöt helposti. Puutteellisen koulutuksen ja sosiaalistamisen takia Tanyalla on kuitenkin monissa asioissa vielä epävarmuutta, mutta harjoituksen ja tottumisen myötä itsetunto varmasti kasvaa. Kokoaan Tanya ei oikein hahmota, sillä välillä sisällä ollessa koira pyrkii syliin ja haluaisi olla kai sylikoiraksi syntynyt. Kävelylenkit hihnassa onnistuu vaihtelevasti sillä Tanyan pentumainen vilkas luonne aiheuttaa välillä sekä vetämistä että hajuista tai riistan näkemisestä villiintymistä.
Tanya on tutuille ihmisille hauska reipas koira, hakee katsekontaktia ja osaa perusasiat. Tanya kuitenkin jännittää uusia ihmisiä ja tähän se tarvitsee tuekseen turvallisen ihmisen joka totuttaa Tanyan pikkuhiljaa uusiin ihmisiin ja asioihin. Tanya ei sovi ensimmäiseksi koiraksi eikä kiireiselle ihmiselle, sillä Tanyan edelleen koulutus vaatii koiria tuntevan tarmokkaan otteen, minkä kyllä Tanya palkitsee tottelevaisuudella, iloisuudellaan ja rakkaudellaan. Tanyan ehdoton lempileikki on pallopelit, Tanya rakastaa kun palloa heitetään, aina vaan uudestaan. Tähän peliin tämä tyttö ei ikinä kyllästy. Tanyalla on painoa n. 25kg,

 

Mainokset