Sophie

Sophie, n. 1,5-vuotias tyttö

29.11.17 Sophie on saapunut Suomeen kotihoitoon, etsii ikiomaa kotia 🙂 Sophie on sovitusti tavattavissa Vihdissä 🙂

Kotihoidossa:

Sophie on nyt ollut viikon kotihoidossa VihdissäSophie on kiltti, sosiaalinen, rohkea, aktiivinen ja oman arvon tunteva tyttö. Tulee hyvin toimeen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa, mutta tarpeen tullen osaa myös pitää puoliaan. Ruokahalu on kova ja tyttö on kovin laihassa kunnossa, mutta paino on lähtenyt mukavasti nousuun.Viikon perusteella Sophie on erittäin sopeutuvainen ja älykäs tyttö, joka oppii nopeasti niin hyvässä kuin huonoissakinSophie rakastaa ihmisiä, jopa mahdottomuuksiin asti ja kotihoidossa onkin pyritty hieman rajoittamaan tytön huomionhakuisuutta. Sinnikkäästi tyttö yrittää hakeaa huomiota pomppimalla ja liimautumalla kiinni ihmiseen, mutta osaa myös rauhoittua kun käytöstä johdonmukaisesti rajataan. Alusta alkaen on tyttö ollut sisäsiisti yhtä pissavahinkoa lukuun ottamatta, kun ensimmäistä kertaa joutui olemaan pitkän päivän yksin. Jää kauniisti yksin kotiin ja kotiin tullessa tulee iloisesti vastaan tai löytyy makuupaikaltaan makaamasta. Remmissä Sophie kävelee kauniisti ja ulkoilut on muuttunut varmemmiksi. Aluksi ulkoilut aiheuttivat hämennystä ja ulkoillessa tyttö pyrki mielummin syliin kuin käveli. Nyt kävely on jo sujuvaa, hajut kiinnostavat kovasti ja reviiriä merkitään ahkerammin. Hoitopaikan koirien kanssa on elo sujunut hyvin ja Sophie myös leikkii muiden koirien kanssa. Hoitoperheen toisen narttukoiran kanssa sisätiloissa on havaittavissa pientä nahistelua, tämä tosin puolin sekä toisin, joten kyllä Sophiekin puolensa pitää. Hoitotoimenpiteet esim. kynsienleikkuu, korvienputsaus ja hampaiden tarkastelu sujuu hienosti. Suihkukin menee, mutta ei selkeästikään ole tytön lempipuuhaa. Pääsääntöisesti kuitenkin antaa itseään käsitellä hienosti. Erityisesti turkin harjausta tyttö rakastaa ja rauhoittuu nauttimaan silmät kiinni harjattaessa. Sophien turkki on paikoittain ohut ja kärsinyt tarhaoloista sekä iho kovin kuiva. Ihoa on kotihoidossa hoidettu antiseptisella sekä ihoa kosteuttavalla shamppoolla sekä ruuan mukana on annettu ravinneöljylisä.

”Erittäin kiltti tyttö, joka tulee toimeen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Remmissä kävely sujuu hienosti ja ensimmäisestä päivästä lähtien tarpeet on tehty pihalle. Tykkää seurailla ihmisten puuhia, mutta rauhoittuu kauniisti myös omalle pedilleen. Yksin olo on sujunut myös ongelmitta, joten mahtava kaveri rakastavaan perheeseen”.

 

Tarhalla:

Sophie on noin 1,5-vuotias tyttökoira, joka odottaa omaa kotia Preslican kunnallisella tarhalla. Sophie tuotiin tarhalle vuoden v.2017 alussa. Uutena tulijana Sophie oli alkuun yksinään pienessä häkissä, mutta myöhemmin Sophie on siirretty isompaan aitaukseen, jossa on paljon muita koiria, tyttöjä ja poikia. Sophie tulee kaikkien koirien kanssa hyvin toimeen. Sophie ei kuitenkaan ole kiinnostunut muiden koirien seurasta, se vaan haluaisi olla ihmisten seurassa. Sophie onkin hyvin ihmisrakas, kiltti ja kaunis kikkaraturkkinen koira. Sophie hakee kovasti huomiota hyppimällä ihmisiä kohti, tassuillaan takertuen. Syliin antaa nostaa ja nauttii suunnattomasti rapsutteluhetkistä ja yhdessäolosta. Sophie jää katsomaan hyvin surullisena omaan aitaukseen, kun aikamme on lähteä pois. Aitauksessa ollessaan muiden koirien kanssa, Sophie lähinnä katselee tarhalla liikkuvia ihmisiä ja välillä ravaa hermostuneena aitauksessa edestakaisin. Nuori Sophie on reipas, aktiivinen ja itsevarma neiti, joka tarvitsee tulevalta kodilta rakkautta ja rajoja. Sophie voisi sopia ainoaksi koiraksi tai toisen kiltin koiran kaveriksi. Sophiella on painoa n.15 kg.

Sophie on kroatian paimenkoira-mix.

Mainokset