Simo- erityisadoptio

Simo kotihoidossa Suomessa:

Simo on saapunut Suomeen kotihoitoon, etsii ikiomaa kotia 🙂 Lisätietoja adoptiosta: https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

4.12.17 kotihoitopaikassa: Simo on ollut nyt Suomessa kotihoidossa viisi päivää. Simo on kotiutunut hyvin. Simo on oppinut nopeasti kulkemaan omakotitalossa, portaat keksi heti ja menee niitä rohkeasti ylös alas. Simo on nokkela, leikkisä, ihmisrakas koira. Haluaa aina olla siellä missä ihmisetkin. Ulkoilut aluksi jännittävät, mutta kun alkujännityksen yli pääsee niin Simolla on vauhti päällä lenkillä 🙂 Kotihoitopaikan muiden koirien kanssa tuli alkuun hyvin toimeen, mutta muutaman päivän jälkeen alkoi Simo haukkumaan ja ”häiriköimään” muita koiria, todennäköisesti koska ei näe kunnolla, ehkä pelkää. Voi olla, että ajan kanssa muuttuu, mutta haemme Simolle ensisijaisesti kotia ainoana koirana, jolloin Simon eikä muiden koirien tarvitse stressata tilannetta. Simo on pääosin sisäsiisti, välillä saattaa päästää sisällekin, mutta jos tarpeeksi usein muistaa viedä ulos niin ei ole suurempaa ongelmaa tässä. Simo on aivan ihana valloittava persoona!!

Tarhalla:

Simo, 1-2 vuotias uros 

Pieni noin 5-6 kiloinen Simo poika saapui Preslican kunnalliselle tarhalle noin kolme viikkoa sitten. Simo on erityinen poika, sillä se on osittain sokea. Oikealla silmällä Simo ei näe ollenkaan ja vasemmalla silmällä se näkee hieman, eläinlääkärin mukaan vain varjoja. Tämän pikkupojan elämä tarhalla on todella haasteellista, sillä Simo ei osaa varoa muita koiria ja jää usein koirien sekä työntekijöiden jalkojen alle. Simo on jäänyt öisin sisätiloihin pienten pentujen kanssa, mutta tämä ei ole pysyvä ratkaisu 😦 Simo ei tule pärjäämään tarhaolosuhteissa.
Simo on kiltti poika, joka sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin ainoaksi koiraksi tai rauhallisen ja kiltin koiran kaveriksi. Koti joka osaa huomioida Simon erityistarpeet. Simo on reipas ja utelias poika, jolta löytyy myös omaa tahtoa 🙂 Itsevarma ja tarmokas poika. Simo on arvioltaan noin 1-2 vuotias. Tuttuihin ihmisiin on oppinut jo luottamaan ja ilahtuu kovasti heidän seurasta ja huomiosta.

 

 

Mainokset