Sara

Sara, noin 2-vuotias tyttö. Sara on saapunut Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämä kotia. Sara on tavattavissa Helsingissä.

Kotihoidossa Suomessa 16.8 : Sara on rohkea, iloinen ja reipas eikä kotikoiran elämän opettelu tuota vaikeuksia. Sisäsiisteys vaikuttaisi olevan hallussa ja leikkiminen kiinnostaa. Yksinolokin on sujunut hyvin. Sara on hauska persoona, joka voisi sopia myös ainoaksi koiraksi

”Kotia etsivällä Saralla on ollut vauhdikas viikko. On käyty eläinlääkärissä, matkustettu metrolla, ihmetelty Esplanadia ja juostu koirapuistossa. Kaikesta tästä Sara on suoriutunut mitä parhain arvosanoin. Sara on aktiivinen ja elämäniloinen koira, josta joku saa mitä parhaimman lenkki- ja harrastuskaverin”

 

Tarhalla heinäkuu -17: Sara on n.2-vuotias tyttökoira, joka oli tuotu Prnjavorin koiratarhalle kesällä 2017. Heinäkuussa vieraillessamme tarhalla, näimme tämän tytön ensi kertaa. Sara oli kauhuissaan tarhalla, olihan se vähän aikaa sitten tuotu sinne. Sara yritti piiloutua yhden puulavan alle, missä oli sen ainut turvapaikka. Muutenkin Sara viettii aikaa tarha-aitauksen nurkassa. Ihmisen lähestyessä, se vienosti heilutti häntää, otti mielissään rapsutukset vastaan, välillä kuitenkin painui maahan hyvin alistuen. Nautti kuitenkin siitä pienestä hetkestä, kun sai rapsutuksia. Syliin antaa hyvin nostaa. Päätimme, että oli tytön aika päästä pois ja Sara onkin tulossa Suomeen kotihoitoon elokuussa. Sara siirrettiin toiselle tarhalle odottamaan Suomeen pääsyä. Päästyä toiselle tarhalle, näimme ihan eri Saran kuin edellisellä tarhalla. Liikuttava Sara juoksi innoissaan häntä heiluen tervehtimään meitä. Sen kasvoille oli palannut taas elämänilo, kiltti luonne. Uskomme, että Sarasta tulee suhtaktiivinen koira kerran oman kodin löydettyään. Sopii ainoaksi koiraksi tai toisen kiltin koiran kaveriksi. Painoa Saralla on n.14-15kg.

Sara Prnjavorin tarhalla: