Reulf *VARATTU*

 

Reulf, 9-vuotias uros / Reulf on saapunut Suomeen kotihoitoon etsimään omaa eläkekotia 🙂 Reulf on tavattavissa Pornaisissa. Reulf pappa on erityisadoptio (seniori).

Kotihoidossa: Reulf on ollut meillä kotihoidossa omaa kotiaan etsimässä nyt vajaan kuukauden. Kotihoitopaikka on omakotitalossa. Reulf sopeutui kotikoiran elämään nopeasti. Parina ensimmäisenä päivänä se merkkaili sisällä muutaman kerran, sen jälkeen se on ollut sisäsiisti. Reulf on sisällä kotona rauhallinen ja pötköttelee mielellään pedillään tai sohvalla. Se on myös seurallinen ja hyvin hellyydenkipeä. Nauttii kovasti masurapsutteluista ja halailusta. Yöt se nukkuu rauhallisesti. Yksinolo perheen muiden koirien kanssa työpäivien ajan on sujunut hyvin, jää rauhallisesti kotiin ihmisten lähtiessä eikä ole tehnyt kotona tuhoja. Reulfin hoitopaikassa on kolme tyttökoiraa, joiden kanssa tulee mutkattomasti toimeen. Reulf ei kuitenkaan mitenkään erityisesti tukeudu perheen muihin koiriin, vaan käy esim. lenkillä ilman niitä. Koirapuistossa ei ollut ongelmia vieraiden koirien kanssa. Vaikka Reulf on rauhallinen, se on hyvin innokas lenkkeilijä ja jaksaa mukana pitkilläkin lenkeillä. Hihnassa se kulkee nätisti ja reipasta vauhtia. Ei pelkää autoja, mopoja, lastenvaunuja eikä muutakaan, mitä on lenkillä kohdattu. Ei myöskään rähise vastaantuleville koirille, alussa haukahteli takaisin muutamalle haukkuvalle vastaantulijalle. Kotona on aika hiljainen, joskus yhtyy muiden koiriemme haukkukuoroon muutamalla kumealla haukahduksella. Reulf antaa nätisti harjata turkkiaan ja kynsien leikkuukin sujuu. Sen turkki oli hyvin takkuinen ja huopaantunut Suomeen tullessa, ja pahimmin huopaantuneet kohdat ajeltiin trimmaajalla. Perheessämme on kolme kouluikäistä ja yksi 4-vuotias lapsi, ja Reulf pitää kaikista kovasti. Meillä on kyläillyt myös konttaava 1-vuotias, ja hänenkin seurassaan Reulf osasi olla nätisti ja rauhallisesti. Reulf on ottanut nätisti vastaan muutkin kotonamme käyneet vieraat, niin miehet kuin naisetkin.

Toivomme Reulfille oman loppuelämän kodin omakotitalosta, ei kerrostaloasuntoon.

Tarhalla 2016: Reulf on n.9-10 vuotias poikakoira, joka odottaa omaa kotia Dobojn yksityisellä tarhalla. Tämä ihana kultainen nallekarhu ansaitsisi hyvän loppuelämän kodin, se on odottanut tarhalla jo useamman vuoden. Reulf on äärimmäisen kiltti ja lempeä sekä ihmisille että muille koirille. Iästä huolimatta Reulf on leikkisä ja elämäiniloinen papparainen. Se on ihmisläheinen koira, joka nauttii paljon läheisyydestä ja rapsutuksista. Tarhalla ihmiskontaktit on vähissä siksi toivoisimme, että Reulf pääsisi pian nauttimaan eläkeiästään oman kodin lämmössä, oman perheen ympäröimänä. Elinikää ei ehkä Reulfilla ole montaa vuotta edessä, mutta sille yksikin päivä omassa kodissa merkitsisi niin paljon- Reulfista saa varmasti lojaalin ja kiitollisen ystävän. Reulf on aika isokokoinen koira, painoa sillä on noin 30kg.  Reulf asustaa tällä hetkellä tarhalla samassa häkissä pienen energisen Pepiton ja Mirkon kanssa, joiden kanssa tulee hyvin toimeen ja on hyvin kärsivällinen niitä kohtaan 🙂

 

 

Mainokset