Pulla

Pulla, n. 1,5-vuotias, narttu

Pulla on saapunut kotihoitoon ja on sovitusti tavattavissa Helsingissä. Yhteydenotot balkaninkoirat@gmail.com

Kotihoitopaikan kuulumisia 5.10.2018:

Pulla on liki kolmen kotihoitoviikon jälkeen jo ihan valmis kotikoira! vain ikioma koti puuttuu. Ihana, reipas tyttö! 😊

Kotihoitopaikan kuulumisia 22.9.2018:

Pullasta on loppuviikosta paljastunut avoimempi, luottavainen ja hassunhauska ilopilleri joka rakastaa ihmisen huomiota. Lenkit sujuu kavereiden kanssa sekä ilman ja leikkisyyttä on ruvennut löytymään. Sisällä osaa rauhoittua lepäilemään mutta selkeästi ulkoilu ja puuhailu on ihan parasta. Muita ihmisiä ja koiria menee mielellään haistelemaan. Hihnassa kulkemista vielä harjoitellaan, Pulla kun haluaisi haistella innokkaasti sieltä täältä ja hieman vetäen. Yksinoloa on treenattu pienissä erissä koirakavereiden kanssa sekä ilman ja ne ovat sujuneet hyvin. Työpäivän jälkeen kotona odottaa hyvin levännyt Pulla. Työpäivän verran ei Pulla kuitenkaan vielä ole ollut yksin. Ihana tyttö, joka ansaitsisi oman ihmisen. Pärjäisi varmasti ainoana koirana mutta koirakaverit ovat vain plussaa.

Kotihoitopaikan kuulumisia 17.9.2018

Pulla saapui kotihoitoon eilen arkana häntä koipien välissä mutta kuitenkin uteliaalla mielellä. Seuraavana aamuna kuitenkin mentiin hienosti aamulla lenkillä lähinurkkia haistellen. Pissat ja kakat on tehty ulos ja nappulat maistuu. Koirat ja ihmiset kiinnostaa vielä hieman ujosti. Kotihoitopaikasta löytyy kaksi isompaa kaveria, kotimaan sekarotuinen Otso näyttämässä reippauden mallia ja Bosniasta myös alkuvuonna saapunut Doby. Lisäksi ihmetellään kahta maatiaiskissaa, jos sattuvat reitille osumaan

 

Pulla tarhalla

 

Pulla on rohkea ja avoinluonteinen tyttö, joka odotteli oman kodin löytymistä Preslican kunnallisella tarhalla. Syyskuussa Pulla pääsi kuitenkin Suomeen etsimään omaa kotiaan! Pulla löytyi talvella 2016 hylätyn rakennuksen pihalta sisaruksensa kanssa. Pulla selvisi kylmien talvien yli ja on kasvanut terveeksi ja melko pyöreäksi tytöksi. Pulla on arviolta 1,5 vuoden ikäinen ja painoa noin 11-12kg. Pulla on hyväntuulinen ja leikkisä, reipas ja luottavainen niin ihmisten kuin koirienkin kanssa. Pulla tykkäsikin riehua tarhalla olevien nuorten koirien seurassa ja on aina menossa mukana. Niin kuin kuvissa näkyy Pulla ryhtyi apulaiseksi Arthurin aitauksen rakennustöissä 🙂 Pullasta löytyy vielä pentuenergiaa, joten sohvaperunaksi se ei sovi. Sosiaalisen luonteensa takia Pulla sopisi mainiosti toisen koiran kaveriksi, mutta olisi tyytyväinen myös ainoana koirana, jos se saisi riittävästi tekemistä. Pulla on hyvin ystävällinen, antaa käsitellä itseään hienosti ja rakastaa herkkuja. Voimme suositella myös lapsiperheeseen.

Mainokset